A híres-neves belga sült krumpliról ismert BelFritben kiváló burgerek és snackételek várnak ránk. Már tematikus boxokban is kérhetjük kedvenceinket, melyek természetesen tartalmazzák a méltán népszerű belga hasábot, egy szuperfinom mártogatóst és egy szabadon választható italt. A három tematikus box mellett összeállíthatjuk sajátunkat is, melybe legnagyobb kedvenceinket válogathatjuk össze.

A BelFrit immár 20 éve várja városszerte a friss belga hasáb, az ízletes hamburgerek és a finger foodok rajongóit. Legfrissebb újdonságuk, hogy már három tematikus snack-box közül válogathatunk, a Chicken Boxban tésztabundás csirkemell, nuggetsek és ropogós csirkeszárnyak kaptak helyet, a Cheesy Boxban rántott trappista, camembert, chili cheddar falatok és mozzarella rudacskák várnak ránk. A Seafood Boxban pedig a fehér húsú rántott vadlazac mellett Orly módra elkészített tintahalkarikákat és garnélarákokat találunk.

Természetesen arra is lehetőség van, hogy saját magunk állítsuk össze a boxunkat, így ha a csirkesnackek mellett szívesen ennék a rántottsajtok vagy a halételek közül, akkor bátran válogathatunk. A boxokból természetesen nem maradhat ki a belga hasáb, egy választható üdítő, illetve a Belfritnél kapható 15-féle mártogatós közül is bekerül egy tetszés szerinti a kosárba. A halételekhez a kiváló a citrusos belga tartárt, a sajtokhoz a belga majonézt, a csirkékhez pedig egy jó kis csípős samurai szósz passzol, de a válogatásban nyugodtan kérjünk segítséget.

Ha valaki diétás étrendet követ, de nem szeretne kimaradni a falatozásból, akkor a hasáb helyett kérheti a boxot salatával és finom házi öntettel. A kívánságboxunkat pedig az alábbi fogásokból állíthatjuk össze: camembert nuggets, mozzarellarudak, chili cheddar, rántott sajt, chicken nuggets, csirkeszárny, grillezett csirkemell, Frikandel, Frikandel special (ketchuppal, majonézzel, lila hagymával,  Frikandel hot spicy (samurai szósz, jalapeño  paprika, lila hagyma), tintahalkarika és scampi.

Címkék