Budapesten számos lehetőségünk van szórakozni, azonban ha egy helyen szeretnénk egy remek ebédet vagy vacsorát elfogyasztani, majd kikapcsolódni egy profi bowlingpályán vagy a biliárdasztalok egyike mellett, akkor a Pearl & Harborban a helyünk. Érkezzünk családdal, kisebb vagy nagyobb baráti társasággal vagy a párunkkal, itt biztosan jól fogjuk érezni magunkat. Pearl névvel vár ránk a bowling- és biliárdbár, ahol a szórakozást finom snackekkel, pizzákkal és hamburgerekkel kísérhetjük, és persze az elengedhetetlen italok és koktélok sem hiányozhatnak. A Harbor névre keresztelt étteremben nemzetközi fogások és impozáns szusitálak közül válogathatunk, melyeket tavasztól már a napfényes teraszon is élvezhetünk.

Pearl: professzionális bowling és biliárd

A fővárosban több helyen is bowlingozhatunk, azonban ha egy profi, Európában is egyedülálló pályát keresünk, és egy elegáns, mégis vagány környezetben szeretnénk kikapcsolódni, akkor a Pearl & Harbor remek választás. Az emeleten, a Pearl névre keresztelt részlegen találjuk Magyarország első Brunswick Bowling pályáját, ami garanciát jelent a tökéletes minőségre és a modern pontozási rendszerre. Játék közben kényelmes asztalok mellett pihenhetünk meg, ahol különböző snackeket rendelhetünk, és természetesen az italok – koktélok, sörök, borok és gin-tonikok – sem hiányozhatnak. 

Hétfőn, kedden és szerdán akciós áron játszhatunk a pályákon, mindössze 7500 Ft a pályabérlés egy órára, ahol 8 fő játszhat kényelmesen. Csütörtöktől vasárnapig és ünnepnapokon egyaránt baráti áron, 9000 Ft értékben biliárdozhatunk. A Pearl & Harbor külön figyelmet fordít arra, hogy a gyerekeknek is felejthetetlen élményt nyújtson. Ha gyerekzsúrt tervezünk, a pályahasználat kiemelten kedvező, mindössze 6500 Ft-ba kerül.

Ha a bowling helyett vagy mellett biliárdozni támad kedvünk, arra is van lehetőség, három versenyminőségű biliárdasztalon játszhatunk. Ráadásul mindegyikhez saját leülős rész tartozik, így kiválóan alkalmas nagyobb társaságok vagy akár párok, családok fogadására is, miközben maximálisan élvezhetik az együtt töltött időt.

Ahogy a bowlingpályákon, úgy itt is van lehetőség ételeket és italokat rendelni, miközben folynak a játszmák, hétfőtől vasárnapig pedig egységes áron, 3000 Ft-ért vehetjük igénybe egy órára az asztalokat. A biliárdhoz és a bowlinghoz is könnyedén, pár kattintással tudunk időpontot foglalni, így biztos, hogy várakoznunk sem kell, miután megérkeztünk.

Harbor: nemzetközi ételek, finom koktélok

A Pearl Bar & Bowling alatt találjuk közvetlenül a Harbor étteremet, ahol a nemzetközi konyha legjobb fogásai várnak minket, egy letisztult, innovatív belsőépítészeti megoldásokkal kialakított vendégtérben, ahová már a látvány miatt is érdemes betérni. A kellemes atmoszférában szuperkedves és segítőkész kiszolgálásban lesz részünk, sőt hétfőtől péntekig akár egy kétfogásos napi menüre is betérhetünk, ha kedvező áron szeretnénk ebédelni vagy vacsorázni.

Az étkezést indíthatjuk finom előételekkel, például megosztozhatunk egy tapastálon, de választhatunk a levesek közül is; mi az erdei gombás vadragukrémlevest semmiképp sem hagynánk ki. Számos saláta vár ránk, a klasszikus cézártól a quinoasalátáig, és szinte csak a fantáziánk szab határt, hogy a főételek közül mit kérünk.

A rozmaringos édesburgonya-pürével érkező, szarvasgombás provolone sajttal töltött jércemelltől kezdve a BBQ sült sertésoldalason át a konfitált marharostélyosig és a tőkehalsteakig számos fogás közül választhatunk, és természetesen vegetáriánus vagy vegán ételek is rendelkezésre állnak. Érdemes megkóstolni a ház hamburgerét, de számos pizzát is találunk az étlapon. 

Ha inkább az ázsiai ízek felé vennénk az irányt, itt annak sincs akadálya, pho, miszo és ramen levesek, poké bowlok, tempurák, gyozák és rákszirmok közül csemegézhetünk. Ráadásul a Harborban találjuk a Sushi Bár Budapestet, ahol impozáns a szusikínálat, különböző bento boxokat és családi tálakat rendelhetünk, személyes kedvencünk pedig a kétszemélyes szusihajó.

Pearl & Harbor: a tökéletes rendezvényhelyszín

Ha születésnapot, céges rendezvényt, csapatépítőt vagy baráti, családi összejövetelt tervezünk, akkor a Pearl & Harbor remek választás. Az emeleten található Pearl Bar & Bowling a minőségi kikapcsolódásra vágyók számára a lehetőségek tárháza, rendkívül egyedi tér- és hanghatással és remek zenei felhozatallal rendelkezik, de az étteremben is változatos rendezvényeket tarthatunk. Osztálytalálkozók, sőt akár esküvők lebonyolítására is szuper helyszín lehet a Pearl & Harbor Óbuda szívében, ahol akár több mint 150 főt is vendégül láthatunk.

Címkék

Elérhetőségek

Pearl & Harbor 1032 Budapest, Bécsi út 136. Facebook-oldal Weboldal