Bekuckózós toplistáink gyöngye, kedvenc macis, forró csokis helyünk, a Rengeteg RomKafé világosabb és az eddiginél kétszer nagyobb helyre költözött: a VI. kerületi Szinyei Merse utcában mintegy 570 frissen mosott játék macival, a megszokott közvetlenséggel és 1600-féle forró csokival vár bennünket.

Az eredetileg tanárvégzettségű Szabó Tibor kitartott a tanítás mellett, csak éppen a tantárgyakat már kihagyja a folyamatból, és inkább arra igyekszik rávenni bennünket, hogy tanuljunk meg újra figyelni és időt szánni egymásra. Ehhez pedig immár 14 éve teremt tökéletes környezetet. Először Miskolcon nyitotta meg a Rengeteg RomKafét, majd a kávézó Budapestre költözött, de tovább növekedtek, így ismét új, az eddiginél kétszer nagyobb helyszínen folytatják.

A meleg színekkel berendezett új üzletben talán még jobban érvényesül az a kortalan, kötetlen világ, ami egyszerre idézi meg a gyerekszobánkat és egy gondoskodással teli nagymama süteményillatú nappaliját. Ennek a környezetnek az egyik uralkodó eleme a boltban „élő” mintegy 570 különböző méretű játék mackó, amiknek a környezetében jól is esik a lassulás.

Erre jó ürügyet is szolgáltat, hogy a hely filozófiájának megfelelően egy kicsit várni kell az italokra, hiszen minden frissen készül. A kínálat leghíresebbje az összesen mintegy 1600-féle, belga, spanyol vagy francia pasztillából készülő, sűrű és krémes forró csoki, amiket csodás tálalásban kapunk. 

Mi a keleti fűszeres, gesztenyés fehér csokit próbáltuk (1650 Ft), de bármelyik típust ajánljuk. Ezenkívül kávékat, teákat és szuper szörpöket is kóstolhatunk, mindehhez pedig finom kekszeket is nassolhatunk. Karácsony után pedig visszatér egy régi-új kedvenc, közel 100-féle ízben kóstolhatunk forró marcipánitalokat.

A hangulat és a kínálat tehát változatlan, de a mackók feljöttek a pincéből a felszínre, és egy naposabb, tágasabb környezetben folytatják a látogatók szeretgetését. Azt ajánljuk, hogy élvezzétek a társaságukat minél hosszabb ideig a csodás, szinte ékszerekre hasonlító forró csokik társaságában.

Címkék