Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

Ez is érdekelheti

Gasztró

Új egységet nyitott a Salve, már Újbudán is kapható Ferencváros egyik legjobb pizzája

Könnyed tészta, remek olasz alapanyagok, friss saláták, kedves kiszolgálás – Újbudán is van már Salve pizza!

Gasztró

Keződik az asztalfoglalás a jubileumi, meghosszabbított Országos Étterem Hétre

A jubileumi, 25. alkalmat ünnepelve tavasszal a szokásosnál hosszabb ideig várja majd a vendégeket az Országos Étterem Hét rendezvény.

Gasztró

Műanyag dobozos menzaételek helyett fine dining – A Food Revolution új szintre emelte a házhoz szállítást

Műanyag dobozba pakolt, vastagon sűrített ételek helyett éttermi minőség: a Food Revolution vállalta az ételkiszállítás új szintre emelését.

Gasztró

Budapest legjobb kenyerei – Heti képgaléria (26. rész)

Augusztus 20-án nemcsak az államalapítást, hanem az aratás végét, az új kenyeret is ünnepeljük. Ennek okán ma pompás kenyereket gyűjtöttünk össze nektek Budapest minden szegletéből a teljesség igénye nélkül, hiszen az elmúlt években úgy söpört végig a városon a „kovászforradalom”, hogy már szinte hétről hétre újabb remek pékségekre bukkanunk.

Ahogy gondolatban végigjártuk a kedvenc helyeinket, a rusztikus, roppanós héjú kenyerek mellett más pékárúk is bekerültek a képzeletbeli kosarunkba, hiszen ki tudna ellenállni egy friss baguette-nek, focaccia-nak vagy egy foszlós kalácsnak? Az ínycsiklandozó képeket végignézve talán ti sem fogtok ezért hibáztatni minket.

Marmorstein Pékség

Chez Matild

Ide Süss Manufaktúra

Babushka Pékség

VAJ

Nor/ma

Manfréd

Arán Bakery

Panelpék

Három Tarka Macska

Breadpit

Panificio Il Basilico

Cimkék

Hasonló tartalmak

Éjszakai élet Gasztró

Craft Head Brewpub & Bistro

A Craft Head Brewpub & Bistro egy olyan hely, amely kis és nagy társaságokat egyaránt befogad óriási terében. A Rákóczi úton lévő gasztrokocsma annyi asztallal bír, hogy nehezen elképzelhető, hogy itt valaki ne tudjon leülni.

új hely Gasztró

LuLu Budapest

A LuLu Budapesttel újra nagy élet lett a Széna téren pár éve megszüntetett buszpályaudvar egykori Volán-irodájában. A hely nagy ablakai a Szenes Hanna térre és a Csalogány utcára is nyílnak, ezért bent világos és tágas tér fogad, ahova jólesik beülni és elidőzni egy villásreggeli társaságában.

új hely Gasztró

Rojt és Bojt Coffee

A Rojt és Bojt második egységét is az I. kerületben nyitotta meg, de míg az első egységet a Kosciuszkó Tádé utcában találjuk, addig az új nagyobb kávézó a Gránit lépcső közelében fekszik, így bárhonnan is közelítjük meg a Várat, mindkét oldalon betérhetünk egy kis finomságért.

Neked ajánlott

A