A fővárosban manapság Fishmonger néven ismert Budaörsi Halpiac holnap Óbudán nyit új boltot. Így Észak-Buda hallal, tenger gyümölcseivel – és igazán kiemelkedő minőségű vendéglátóegységekkel – viszonylag kevéssé lefedett részén az igényes vásárlók végre találhatnak egy biztos pontot.

Aki esetleg nem ismerné a Budaörsi Halpiacot és annak tulajdonosát, Palotás Pétert, annak elmondjuk, hogy megkerülhetetlen alakja a hazai halkereskedelemnek, -feldolgozásnak és a haléttermi életnek, és rengeteget tett a hazai minőségi halfogyasztás növeléséért. Legújabb üzletükben pedig hasonló koncepcióval és a megszokott szenzációs alapanyagokkal találkozhatunk.

A koncepció részeként egy hatalmas halpulttal találkozunk, aminek széles választékából kerülhet ki a vacsoránk alapanyaga, de igény esetén helyben is fogyaszthatunk, mert frissen elkészítenek nekünk grillen szinte bármit. 

Budaörsi Halpiac holnap nyíló új egysége, a Fishmonger Gobuda tehát a megszokott kínálattal várja a vásárlókat és az érdeklődőket Észak-Buda első számú bevásárlóközpontjában, a Gobuda MallbanJövő hétfőtől délelőtt 10 óra után pedig akár már egy késői reggelire, netán brunchra is beugorhatunk, ráadásul Óbudán az osztriga mellett komoly hangsúlyt kapnak a minőségi borok és a finom champagne-ok is.

Címkék

Elérhetőségek

Fishmonger Gobuda 1034 Budapest, Bécsi út 154. Weboldal