Nem titok, hogy a We Love Budapestnél nemcsak a fővárosért rajongunk, de a pizzát is imádjuk, így hétről hétre felkutatjuk nektek a legjobb budapesti pizzázókat. Egyik örök kedvencünk a Pizza Me, ahol a város számos ikonikus pontján mindig megbízható, papírvékony, ropogós és ízletes pizzaszeletek várnak ránk. Most felkértek minket, hogy tervezzük meg márciusra a hónap pizzáját, így hát összeültünk, ötleteltünk, és megszületett a szerkesztőség kedvence. De hogy senki se maradjon ki a tervezés öröméből, most ti szavazhatjátok meg, hogy mi legyen az utolsó feltét Budapest pizzáján!

A szeletelt pizzák koronázatlan királya a fővárosban egyértelműen a Pizza Me, mely a hamisítatlan olasz pizzák készítésére esküdött fel. Budapest számos pontján megtaláljuk őket, és legyen szó laktató ebédről vagy buli utáni levezető falatról, mindig számíthatunk rájuk.

A We Love Budapestnél már a kezdetektől nyomon követjük a Pizza Me sztoriját, így igazi megtiszteltetés volt, hogy felkértek minket, készítsük el márciusra a hónap pizzáját. Hosszas ötletelés és kóstolgatás után született meg a számunkra tökéletes fogás: a krémsajtos alapra egy különleges olasz feltétet álmodtunk, a pancetta stufatát. Ez az ínyenc füstölt bacon adja a pizza lelkét, mindezt mozzarella kíséri, végül pedig színes-ropogós grillpaprikával dobtuk fel nemcsak pizzaszeletünk ízét, de kinézetét is.

De hogy mi legyen az utolsó feltét, arról most ti dönthettek, a két versenyző pedig

  • a parmezán
  • és a ricotta.

De hogy mi legyen az utolsó feltét, arról most ti dönthettek, a két versenyző pedig

  • a parmezán
  • és a ricotta.

Kövessétek Instagram-oldalunkat, ahol a sztorik között szavazhattok, vagy kattintsatok ide, és adjátok le voksotokat a kérdőívünkön, hogy lágy, krémes ricottát vagy parmezánt szeretnétek-e pluszfeltétnek a pizzára. A játék 2022. január 26-tól 30-ig tart, februárban pedig eredményt hirdetünk, és véglegesítjük a pizzát, amit egész márciusban megkóstolhattok majd!

Extra meglepetésekkel is készülünk, ugyanis a Pizza Me-ben nemcsak a vékony, ropogós pizzaszeleteket szeretjük, de azt is, hogy a főváros számos kedvelt pontján találkozhatunk velük. Így miközben ropogtatjátok a finom falatokat, a város felfedezésében is segítünk majd, de hogy ez miként fog megvalósulni, egyelőre maradjon titok!

Címkék