A Hotel President tetején egykor helikopterleszálló működött, ma már azonban egy hangulatos tetőterasz várja a vendégeket, ahonnan fantasztikus kilátás nyílik Budapestre. A lezárások feloldásával, május 7-én az Intermezzo Roof Terrace is kinyitja kapuit, megújult étlappal, tematikus reggelikkel, a kisteraszon pedig privát piknikkel várja a vendégeket.

A Hotel President Budapest egyik legelegánsabb hotele, és szerencsére már nem csak a szállóvendégek élvezhetik a tetőteraszról a csodálatos budapesti panorámát. Az Intermezzo Roof Terrace mindenki számára nyitva áll, aki szeretne elfogyasztani egy finom brunchot, egy kellemes vacsorát vagy csak meginna egy koktélt a város felett. Az Intermezzo ráadásul remek újdonságokkal készült a nyitásra, a megújult étlapon mennyei grillételek, izgalmas saláták és hamburgerek várnak ránk, de ha csak az italok mellé harapnánk valamit, akkor bőséges snackkínálatból válogathatunk. 

Május 7-től hétvégente 10 és 13 óra között tematikus reggelik is várják a teraszozni vágyókat, de a hétvégék más izgalmas programokat is tartogatnak, most akár privát pikniket is szervezhetünk a terasz tetejére, melyet előfoglalással tudunk igénybe venni. 10 és 14 óra között akár 4-en is falatozhatunk a kisteraszon, ahol pokrócokon, párnákon élvezhetjük egymás és Budapest társaságát. Remek program lehet pároknak vagy kisebb baráti társaságoknak, ráadásul most ajándék pezsgő is jár a kiválasztott reggeli mellé.

Az Intermezzo Roof Terrace-on egész nap gyönyörű a kilátás, bizton állíthatjuk, hogy nem sok helyről látni így a Citadellát, a Bazilikát vagy a Parlamentet. De a naplementét sem érdemes kihagyni! A nyitvatartás is ehhez igazodik, hétköznap 16 és 22 óra között teraszozhatunk, hétvégén pedig a 10 órakor kezdődő reggeli és piknik után, 14 órától várja a vendégeket a rooftopbár.

További információkat az Intermezzo Roof Terrace honlapján találtok, a privát piknikről pedig az info@hotelpresident.hu e-mail-címen tudtok érdeklődni és időpontot foglalni.

Címkék