Az aranysárgára sült, roppanós sült krumpli hazájának, Belgiumnak a legjavát hozza el a BelFrit Budapestre. Most megújult étlappal, gouda sajttal töltött rösztivel, President burgerrel, rákolló snackkel és mindenki nagy kedvencével, közkívánatra a lávasütivel vár minket az év végi hajrában.

A BelFrit szíve-lelke a frissen sült, fűszeres sült krumpli az extra finom szószokkal és mártogatósokkal, azonban ha a krumpli mellé harapnánk valamit, akkor is príma fogások várnak ránk. A megújult étlapon olyan izgalmas ételek kaptak helyet, mint a pestós, füstös ízvilágú, grillezett paprikás mediterrán mangalica- és csirkeburger. De újítás a President burger is, ami kakukkfüves mangalicahús-pogácsával, rengeteg pirított hagymával és baconnel érkezik, ráadásként házi készítésű andalúz mártást találunk benne, az elnöki fogást pedig 3 hagymakarika koronázza meg. 

Ha épp nem a belga sült krumplira vágyunk, hanem kipróbálnánk valami mást, akkor mi a gouda sajtos rösztit ajánljuk, a snackek közül pedig ne hagyjátok ki a visszatérő nagy kedvencet, a rákollót, de a Philadelphia krémsajtgolyók vagy a svéd húsgolyók is kiváló nassolnivalók. A BelFritnél a szószok is megújultak, így legyen szó az édes-savanyú, csípős chiliszószról, az aprított hagymával és darabolt savanyúsággal érkező paradicsomos seriffszószról, a mamut névre keresztelt paradicsomos-currys vagy a mókás, csípős, hagymás és szintén curryvel fűszerezett szmájliszószról, garantált, hogy lesz miből válogatnunk.

Mindenki nagy örömére visszatért a BelFrit egyik nagy kedvence, mostantól az olvadó csokis-tejszínhabos lávasüti újra erősíti a desszertek csapatát. Így ha éppen az ünnepi bevásárlás közepén vagyunk, vagy belefáradtunk az év végi hajrába, akkor remek program lehet lazítani egyet és megkóstolni a BelFrit újdonságait.

Címkék