Rendkívül örömteli hírt hozott az előző hét is, hiszen BBQ-vonalon az egyik nagy kedvencünk, a Beef Heaven by Tuning újranyitotta kapuit és várja a wagyu-rajongókat (is) a marhamennyországban!

Erdélyi Róbert tulajdonos múlt héten jelentette be, hogy újra összeállt a régi csapat és Majorszki József séf is ismét elfoglalta helyét a Beef Heaven fedélzetén, így a kapitány visszatérésével az étterem összes vitorláját újra kiengedik és a jelenleg csütörtöktől vasárnapig tartó nyitvatartás hamarosan az egész hétre ki fog tolódni. Év végén érkezik az ünnepi ételeket is tartalmazó új menü, de a jelenlegi fix kínálat mellett érdemes bekukkantani a jól feltöltött Dry Ager érlelőbe is, ahonnan igény esetén bármit kikapnak és elkészítenek nekünk.

A Terra Pannonia angus húsai egészen a saját tenyésztésű, szabadon legelésző állatokig visszavezethetőek, tökéletesen megvalósítva a „szántóföldtől az asztalig” termelési láncra épülő koncepciót. A húskínálatot emellett a Fény utcai Steak Mogul prémium termékei teszik teljessé. Minőségi burgerek, érlelt steakek, BBQ-ételek és rosé kacsamell kisüzemi csapolt sörrel is vár minket.

A madarak pedig azt csicsergik, hogy hamarosan érkezik a Tuning négy vadonatúj, felső kategóriás, 7-8 méteres food truckja, amiben az egyenként 16 négyzetméteres látványkonyha luxus konyhagépei, a csokornyakkendős esküvők mellett akár 2000 fős rendezvények igényeit is ki tudják majd elégíteni a hamburgerektől, a mexikói ételeken át egészen a Wellington bélszínig.

Címkék

Elérhetőségek

Beef Heaven by Tuning 1061 Budapest, Liszt Ferenc tér 11. Facebook-oldal Weboldal