Hivatalosan is megnyitott a II. kerületben a Hello Buda – Fresh Market, egy hely, ahova nem csak bevásárolni jössz: minőségi alapanyagok, ínyencségek, street food, bár, dizájnpiac és minőségi kikapcsolódás.

Mennyire kellett már egy nemzetközi mércével és kínálattal nyíló budai piac az igényes II. kerületi közönségnek! A Rózsadomb Center tövében, a régóta kihasználatlanul gazosodó területet egy mediterrán életérzésű paradicsommá varázsolták.

A koncepció például Barcelonában és a világ más városaiban is hatalmas sikernek örvend, miszerint ha vásárolni megyünk egy igazi őstermelői piacra, akkor kicsit beszélgetünk, közösségi életet is élünk, ami mellé jólesik egy reggeli, egy brunch, egy ebéd, netán néhány koktél, este pedig valami tematikus program. Ez maga a bevásárlás régi, eredeti, közösségformáló ereje.

A megálmodók olyan kínálatot szerettek volna a Törökvész út tetejére felhozni, ami ezen a környéken – esetleg egész Budán – egészen idáig nem volt elérhető. Ennek megfelelően az állandó kínálatot a Három Tarka Macska Kézműves Pékség, a The Fishmonger (Budaörsi Halpiac), a HúsSzabóság, a Crunchy, a Cloud 9 kézművesfagyizó, a Fresh Corner kávézó, a Steak Sense és a saját delikateszük adja.

Ez egészül ki a szuper bor- és koktélkínálattal rendelkező Hello Barral, a hétvégenkénti termelői piaccal, az esti kivetítős focimeccsekkel, koncertekkel, a kutyás tematikájú EB OVO Placcal vagy a Design Piac közösségi vásárával.

A helyszínen meghallgattuk a koncepciót, végigkóstoltuk az állandó kínálatot, beleszippantottunk a laza mediterrán légkörbe – és alig akartunk hazamenni. A piacozás már Budán is új szintre lépett.

Címkék

Elérhetőségek

Hello Buda 1025 Budapest, Törökvész út 93/A Facebook-oldal Weboldal