A Cloud 9 angol kifejezés, annyit jelent: boldog, örömteli, felhőtlen lét. A tavaly megnyílt fagylaltdesszertező Budapest belvárosában, az Arany János utcában hamar megtalálta törzsközönségét, idén pedig már tortával is beújított.

Ez az első fagylaltdesszertező Franciaországtól keletre

A Cloud 9 az országban egyedülálló desszertélményt kínál. Az itt kapható fagylaltdesszertek alapvetően három összetevőből épülnek fel: az alap a legkiválóbb alapanyagokból készült fagylalt, ezt egészíti ki a házi készítésű tészta, ami lehet morzsasüti, brownie, granola vagy akár piskóta, és a gondos odafigyeléssel kivitelezett díszítés, általában gyümölcs vagy csokoládéöntet, magvak, liofilizált gyümölcsök. Ezekből állnak össze a kész, rendkívül finom Cloud 9 alkotások, mint például a passiógyümölcs-mangó-kókusz, a sóskaramell-törökmogyoró vagy a mára ikonikussá vált eper-pisztácia fagylaltdesszert.

Idei újítás a gombócos fagyi és az első fagylaltdesszert torta

A Cloud 9 idén kibővült palettával várja a vendégeit. Az első tortájuk nem egyszerű parfé torta, a fagylaltdesszerthez hasonlóan megtalálhatók benne a különböző textúrák és ízélmények. Az ihletet a tavalyi évben ikonikussá vált eper-pisztácia fagylaltdesszertjük adta, amely szicíliai pisztáciafagylalt, epersorbet, mandulalisztes és pisztáciás morzsatészta, pisztáciatöret, eperöntet, valamint liofizált eper hihetetlenül finom elegyéből épül fel, és egy felhő formát idéz. Terveik szerint érkeznek még további torták is. A Cloud 9 a klasszikus desszertek világából kilépve válik egy olyan hellyé, ahol mindannyian megélhetjük egy kicsit az egyszerű boldogság könnyed érzését. Valóban érdemes hozzájuk ellátogatni.

Címkék

Elérhetőségek

Cloud 9 Ice Cream Desserts 1051 Budapest, Arany János u. 15. Facebook-oldal Weboldal