Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

Gasztró

MoszkvaTéЯ Pop-Up Garden – Ikonikus orosz fogások Budán, a Moné eldugott kertjében

A MoszkvaTéЯ bisztró ikonikus fogásait május végéig (átmenetileg) az I. kerületi Moné Gardenben találhatják meg az orosz konyha ízeinek rajongói. A MoszkvaTéЯ 2020 végén búcsút vett a Hold utcai Belvárosi Piactól, és hamarosan új helyszínen nyitja meg kapuit. Addig is – a szezonra való hangolódásként – a Moné Garden varázslatos kerthelyiségében és fedett „üvegházában” várja vendégeit.

A MoszkvaTéЯ Pop-Up Garden a bisztró legkedveltebb fogásait kínálja. A borscs és szoljanka zborjana leves (1900 forint), a szibériai húsos (15 db 2900 forint) és a lazackaviáros garnélás pelmenyi (5 db 3800 forint) mellett elérhető a kijevi jércemell (3900 forint), a Sztroganov-bélszín (7900 forint) és természetesen a lazackaviáros blini (20 gramm 3600 forint) is. Orosz pezsgőt, vodkákat és Russian Mule koktélt (2600 forint) is kortyolhatunk melléjük, ha kedvünk tartja.

A MoszkvaTéЯ kedvelőinek érdemes minél hamarabb ellátogatniuk az egykori kapucinus kolostor 300 éves falai között a pandémia előtt nyílt Moné romantikus, árnyas kerthelyiségébe (vagy üveggel fedett belső kertjébe), az orosz fogások ugyanis csak átmenetileg, várhatóan a hónap végéig költöznek az udvarba.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

Tantuni House

Aki a gíroszt szereti, az minden bizonnyal szeretni fogja a tantunit is, az autentikus török street foodot, amelynek Budapesten a Tantuni House az otthona.

Gasztró Szponzorált

ARAZ étterem

Az ARAZ éttermet Budapest bohém negyedében, a Dohány utcában találjuk, ahol egész évben változatos, ízletes heti menüvel, szezonális gasztronómiai különlegességekkel, egyedülálló borvacsorákkal és sok más érdekességgel várnak minket.

Neked ajánlott

A