A MoszkvaTéЯ bisztró ikonikus fogásait május végéig (átmenetileg) az I. kerületi Moné Gardenben találhatják meg az orosz konyha ízeinek rajongói. A MoszkvaTéЯ 2020 végén búcsút vett a Hold utcai Belvárosi Piactól, és hamarosan új helyszínen nyitja meg kapuit. Addig is – a szezonra való hangolódásként – a Moné Garden varázslatos kerthelyiségében és fedett „üvegházában” várja vendégeit.

A MoszkvaTéЯ Pop-Up Garden a bisztró legkedveltebb fogásait kínálja. A borscs és szoljanka zborjana leves (1900 forint), a szibériai húsos (15 db 2900 forint) és a lazackaviáros garnélás pelmenyi (5 db 3800 forint) mellett elérhető a kijevi jércemell (3900 forint), a Sztroganov-bélszín (7900 forint) és természetesen a lazackaviáros blini (20 gramm 3600 forint) is. Orosz pezsgőt, vodkákat és Russian Mule koktélt (2600 forint) is kortyolhatunk melléjük, ha kedvünk tartja.

A MoszkvaTéЯ kedvelőinek érdemes minél hamarabb ellátogatniuk az egykori kapucinus kolostor 300 éves falai között a pandémia előtt nyílt Moné romantikus, árnyas kerthelyiségébe (vagy üveggel fedett belső kertjébe), az orosz fogások ugyanis csak átmenetileg, várhatóan a hónap végéig költöznek az udvarba.

Címkék

Elérhetőségek

Moszkvatér Pop-Up Garden (Moné Garden) 1011 Budapest, Fő utca 30. Facebook-oldal