A Digó életében nem új a pop-up pizzalelőhely – békében és Covidban is volt már rá példa bőven. Januártól ismét megtaláljuk őket Budán – egyelőre még csak időszakosan, de márciustól remélhetőleg fix helyük is lesz a Duna jobb partján.

A Digó történetében nem számít újdonságnak a pop-up helyszín – a történet is nagyjából így kezdődött, de vendégszerepeltek már a Gourmet Fesztiválon és a Római-parton is, szóval náluk amúgy is ez a mobil élet volt a módi, egészen 2019 decemberéig, mikor megnyitották a Kazinczy utcai egységet.

A tavaszi lezárások utolsó perceiben nyitottak a Millenárison egy pop-up helyet, hogy Buda pizzafanatikusait is ki tudják szolgálni, januárban azonban még beljebb, a Marczibányi tér mögött rendezkedtek be. Nem titok, hogy fix helyben is gondolkoznak, és remélhetőleg el is fog jönni az a pillanat, amikor beülhetünk Budán a Digóba pizzázni, de egyelőre csak a házhoz szállítást vállalják a budaiak részére is. 

A jelenlegi pop-up helyszín a Haris Park parkolójában van, innen szinte az egész II. és XII. kerületet le tudják fedni. Ez nemcsak azért jó, mert az ételkiszállító cégek limitált hatósugárban dolgoznak, és a Kazinczy utcából aligha jutna Budára a Digó pizzáiból, hanem azért is, mert a nápolyi pizza hamar hűl, és ez nem töltött káposzta, hogy melegítve még jobb lenne...
 
Egy biztos: mindannyian szeretnénk, ha tavaszra fix helyük lenne Budán is – azt pedig még inkább, hogy legalább a teraszon élvezhessük az olasz pizzaszeleteket.

Címkék