Sorra jelentik be a koncerthelyszínek az elmaradó fellépéseket, az egyik első az Akvárium volt. A hely azért nyitva tart, ücsörögni, italozni, beszélgetni lehet, de nagy tömegben bulizni egy koncerten, azt nem.

A koronavírus miatt kialakult rendkívüli helyzetre azonnal reagált a belváros első számú koncerthelyszíne, az Akvárium Klub. A kihirdetett veszélyhelyzetre való tekintettel mától egészen visszavonásig minden rendezvényük elmarad, és későbbi időpontban kerül megrendezésre. Legalábbis az a terv, hogy lehetőség szerint minden most elmaradó programnak találjanak megfelelő, új időpontot. Az új dátumokról, az esetleges fejleményekről folyamatos tájékoztatást adnak a honlapjukon és a közösségi médiás felületeken. A már megváltott jegyek automatikusan érvényesek az új időpontra is, ezért mindenkit arra kérnek, hogy legyen türelemmel.

Persze arra is van lehetőség, hogy a már megvásárolt jegyet valaki visszaváltsa. Ennek menetéről is rövidesen tájékoztatják az érintetteket, mint ahogy minden, hozzájuk beérkezett levélre is válaszolnak. Ami viszont jó hír, hogy azért az élet nem áll meg teljesen az Akváriumban sem. A bisztró és terasz továbbra is zavartalanul nyitva tart.

Címkék