Franciás alaphangulat a nemzetközi bruncholás legízletesebb fogásaival az étlapon. Kedves reggelizővel bővült az Akácfa utca.

Az Akácfa utca, Wesselényi és Dob utca vonalán az utóbbi években egyre több minőségi vendéglátóhely nyitotta meg kapuit, és sokunk nagy örömére egy szuper brunchozó is beállt a környéket színesítő vendéglátóhelyek sorába. A Béchamel nevű reggeliző és kávézó egy hazai franchise új üzleteként indult, de pár hónapja már önálló egységként működik – pékség arculatát hátra hagyva vette célba a bruncholás szerelmeseit. Ha valaki egy Eggs Benedictre, Eggs Salmonra, Croque Madame-ra, franciás toast fromage-ra, avokádótoastra vagy avokádósalátára vágyna, nem is kérdés, hogy a Béchamelben nagyon jó helyen jár, de található az étlapon a török tojás, a több komponenses angol reggeli és az abszolút klasszikus french toast juharsziruppal és gyümölcsszósszal is.  

A péksütemények a Freyja kínálatából érkeznek, a cukrászsüteményeket a Hisztéria szállítja, a kávét pedig kiváló minőségű sötét pörkölésű olasz keverékből főzik. Az étterem a hét minden napján nyitva tart, reggel 8:30-tól délután 17:00-ig, megadva a lehetőséget, hogy a finomságokkal ne csak a reggeli órákban kényeztethessük magunkat!

Címkék

Elérhetőségek

Béchamel 1072 Budapest, Akácfa utca 36. Facebook-oldal Weboldal