Itt a nyár és vele a várva várt brunchszezon is a Sofitelben! Az étterem a járvány utáni élet felpezsdítéséért száll ringbe a vasárnapi családi ebédek örömteli hagyományának felélesztésével – természetesen újragondolva.

Nyáron minden egy kicsit jobb, és ez az étterembe járásra is igaz! A teraszok kinyitásával közelebb kerülünk a természethez az éttermekben, a gasztronómiai élmény fokozódik, amikor egy kellemes ebédet vagy vacsorát már a szabadban is elfogyaszthatunk. A Sofitel hisz a változatosság erejében, és hogy mindig van mit ünnepelni: legyen szó anyák napjáról vagy nőnapról, Márton-napról vagy húsvétról, mindig különleges, tematikus ételekkel kedveskednek a vendégeiknek. A különleges alkalmak széles felhozatalából pedig nem hiányozhat a nyarak állandó sztárja, a Sunday Brunch, ami sosem megy ki a divatból.

A Sunday Brunch hagyománya a vasárnapi ebédet, a családi összejöveteleket idézi fel, mikor egy asztal köré ül mindenki és jókedvűen, ínycsiklandó fogások mellett beszélik át, kivel mi történt a héten. A Sofitel Budapest Chain Bridge szálloda Paris Budapest étterme ebből a közösségi élményből inspirálódva alkotta meg programját. 

A Sunday Brunch 6500 Ft/fő-ért kínálja a remek fogásokat, az étterem a 10 éven aluli gyermekeket pedig teljesen ingyen fogadja, speciális gyerekmenüvel és egy kis meglepetéssel  az étteremben ugyanis nagy hangsúlyt fektetnek a családosok kényelmére. A brunchajánlat egész vasárnapra érvényes, a menüsorról azt és annyit választhatunk, amennyit csak szeretnénk. Az aktuális menüsort az étterem honlapján találjuk.

A belváros egyik legcsodásabb és népszerű részén a parkolás sem okoz gondot – 2 órán keresztül biztosít az étterem a hotel mélygarázsában ingyenes parkolást. A Sunday Brunch június 7-én indult hódító útjára, és mindösszesen egy dolgunk van: csatlakozni hozzá, akár mindennap! Asztalt foglalni a +36 1 235 1230-as számon tudtok. 

Címkék

Elérhetőségek

Paris Budapest Restaurant 1051 Budapest, Széchenyi István tér 2. Facebook-oldal Weboldal