A Jégkert több pontban is a legek listáján szerepel, óriási kertjével és rengeteg sörfajtájával megfelelő választás lehet a nyári szezon megnyitásához barátokkal, családdal vagy párban. Pontosan 36 sörcsapon folynak a kizárólag hazai kézműves kraft sörök, óriási éhségűző hamburgerek készülnek és kocsmajátékokkal is elüthetjük az időt.

A Jégkert igazi átváltozóművész” a Széna téren: a kerthelyiség októbertől áprilisig jégpályaként és étteremként funkcionál éjszakai korival, közönségjéggel, kori-hokisulival és amatőr jégkoronggal. A szuper hangulat a sörkínálattal és a lampionokkal egész évben kitart, a jó idővel pedig a kerthelyiség másik arcát ismerhetjük meg.

Tágas, barátságos kert, magyar kisüzemi sörök és játékok – minden van itt, amiért szeretjük a nyarat. A széles sörkínálat mellett lehetőség van négy darabos sörkóstolót rendelni, így kipróbálhatunk több sört és kideríthetjük melyiket szeretjük a legjobban. A nyári szezonnal kezdődnek a sörpremierek, és természetesen lehetőségünk van jót enni is: pub food & óriás hamburgerek alkotják az állandó étlapot, és van séf ajánlata hetente változó ételekkel.

A Jégkertben vendégkártyás fizetési rendszer működik: belépéskor mindenki kóddal ellátott vendégkártyát kap, mellyel a kertben bármit rendelhet magának. Nem kell körönként elővenni a pénztárcát, egy összegben tudunk fizetni a távozáskor, ami baráti társaságoknak nagyon ideális, mert így megúszhatják az este végén felmerülő elszámolási procedúrát.

A kertben kényelmes kültéri székeken foglalhatunk helyet, és választhatjuk valamelyik szimpatikus beülős boxot is. A pincéreket egyedi pincérhívós lampionnal tudjuk magunkhoz szólítani, a beépített hangszórókkal pedig válthatunk a háttérzene és a TV hangja között is, így kényelmesen megnézhetünk egy sportközvetítést, hallgathatjuk a pub zenéjét, de ki is kapcsolhatjuk azt, ha zavar a beszélgetésben. A kertben lehetőség van a társaság aktivizálására is: pingpong, csocsó, teke, biliárd és darts közül választhatunk, ha megmozgatnánk kicsit végtagjainkat. Rendelni egyébként közvetlenül telefonról is lehet, és még a számlát is kiegyenlíthetjük online.

A Jégkert rajongójává válni igencsak egyszerű, és hosszú távon még meg is éri. Ingyenes névre szóló törzskártyát lehet igényelni, ami állandó kedvezményekkel jár: minden korsó sörre, pálinkára és napi ebéd menüre 100 pontot adnak a kártyára (1pont=1 Ft), melyet a következő alkalmak során bármikor le lehet fogyasztaniHétköznap 11-15 óra között kedvezményes ebédmenüvel várnak mindenkit és hétvégén is szuper választás családi ebédekhez: a kedves kiszolgáláshoz otthonos légkör társul, a kicsiket pedig gyereksarokkal és játékokkal várják.

Címkék

Elérhetőségek

Jégkert 1027 Budapest, Bakfark Bálint utca 2. Facebook-oldal Weboldal