A romantikus kertes éttermek rajongóinak a Villa Bagatelle-t nem kell bemutatni, a bájos vendéglátóhelyen hosszú órák repülnek el pillanatok alatt, és nyernek új értelmet a reggelik. A hely, ahová nem azért térsz be, mert útba esik, hanem az élményért, a hangulatért és a finomságokért. A XII. kerület ékszerdoboza a héten újra megnyitotta kertjét és teraszát, és izgatottan várja régi és új vendégeit.

A saját konyhával, valamint pék- és cukrászműhellyel is büszkélkedő étterem végre nemcsak elviteles ételekkel készül, hanem ismét meg tudja osztani vendégeivel gyönyörű kertjét és napsütötte teraszát. A tulajdonos házaspár a korlátozások ideje alatt is egyben tartotta a közel 70 fős csapatot, és együtt vészeték át ezt az időszakot, várva a szabadabb időkre.

A Villa Bagatelle-ben a korlátozások alatt sem állt meg az élet: a földszintjén található Brótpékség rendületlenül látta el a környéket saját készítésű kenyereivel és pékáruival Csák László pékmester gondos vezetésével, a konyha pedig Nagy Tamás séf vezetésével a Bolyai Gyermekotthoni Központ öt gyerekotthonát segítette ebéddel. A tilalom feloldásával az egész csapat új lendülettel vetette bele magát a munkába, teljes erőbedobással készültek a kert megnyitására, mely végre megtörtént.

A reggelizők koronázatlan királynőjének kertje tavasztól őszig folyamatosan virágba borulva várja a betérőket, és nyújt ideális helyszínt romantikus találkozóknak, családi ünnepeknek, baráti találkáknak. A kertben lehetőség van piknikre is, melyhez a bécsi Daniel Moser kávéi, valamint a Villa Bagatelle saját készítésű desszertjei és péksüteményei, szendvicsei, salátái és reggelijei közül lehet válogatni. A széles brunch-étlapról, valamint az ebédkínálatból az első emeleten található Bistro teraszán lehet rendelni. A Brótpékség kertjét és a Bistro teraszának hangulatát hétköznap este 7 óráig, hétvégén pedig este 6 óráig tudják élvezni a vendégek.

Az óvintézkedéseket természetesen tartja a Villa Bagatelle is, hogy a lehető legbiztonságosabb legyen a náluk töltött idő. A számos intézkedés mellett figyelnek az asztalok közötti nagyobb távolságra is, így a korlátozott asztal szám miatt a Bistro teraszára érdemes telefonon asztalt foglalni.

Címkék

Elérhetőségek

Villa Bagatelle Budapest, Németvölgyi út 17, 1126 Facebook-oldal Weboldal