Újdonsággal rukkolt elő a Zing Burger – a „meal kit” a nyári kerti bulik új kedvence lehet. Elindították az első, előrepácolt hamburger- és grillalapanyagokat házhoz szállító almárkájukat, a Steak&Co-t. Ezzel pedig a Zing Burger lett az első a hamburger piacon, aki kereskedelmi termékként is forgalmazza szendvicseit.

Az elmúlt hónapok eseményei arra kényszerítették a vendéglátószektor szereplőit, hogy új megoldásokkal rukkoljanak elő. A hazai vendéglátásban is rekordsebességgel állt át a házhoz szállításra, aki csak tudott, ma pedig már a kész ételek mellett előre összekészített, friss alapanyagokból álló boxokat is rendelhetünk.

Susánszky Ádám és csapata szerencsés helyzetben vannak, hamar reagálni tudtak a kialakult piaci helyzetre, hiszen ők is egyből átálltak a kiszállításra. Mindezen felül pedig izgalmasat léptek: megalapították a Steak&Co-t, vagyis az első hamburger- és grillszettet kiszállító almárkát. Cél, hogy előre összekészített és bepácolt, sütésre váró ételeket a Zing Burgertől megszokott magas minőségben vigyék házhoz.

A Steak&Co elindulását már régóta tervezte a csapat, azonban miután a piaci helyzet meg is követelte a fejlesztést, nem volt kérdés, hogy előrehozzák az indulást. „Már régóta a fejünkben volt az ötlet, hogy a Zing Burgert kereskedelmi termékként is szeretnénk behozni a piacra, csak eddig kapacitáshiány miatt tolódott ez a projekt. A kialakult helyzetben viszont újra kellett gondolnunk mindent és a lehető leghamarabb reagálni szerettünk volna a jelenlegi szituációra” – nyilatkozta Susánszky Ádám, a Zing Burger egyik alapítója.

A jól ismert franchise égisze alatt működő Steak&Co megálmodói figyeltek arra, hogy kizárólag hazai marha- és csirkehúsokat kínáljanak otthoni elkészítésre. Így rendelhetünk Angust marhahúspogácsát, magyar gazdaságokból beszerzett friss zöldségeket, sajtokat, valamint a pékműhelyükből frissen hozott hamburger zsemlét is. A szetteket kedvünk és ízlésünk szerint állíthatjuk össze, amivel nincs más dolgunk, mint az útmutató alapján elkészíteni. Az időzítés pedig nem véletlen: a kialakult helyzet a nyári időszakot is próbára teszi, ám valószínűsíthető, hogy sokkal többet sütünk-főzünk majd a kertben a családdal.

Normál piaci körülmények szerint is nyár előtt hoztuk volna forgalomba a szetteket, azonban az idei nyár még inkább az otthoni kerti sütögetésről, grillezésről fog szólni, ehhez pedig mi is szeretnénk hozzájárulni és segíteni.” – zárta a gondolatot Susánszky Ádám.

Címkék