A Pizzica Due nagyot gondolt, és a karantén alatt belecsaptak az olasz konyha másik nagy kedvencének, a tésztának a népszerűsítésébe. Mennyei olasz pasták az Egyetem téren!

A város egyik legrégibb és legnépszerűbb pizzázója, a Pizzica decemberben nyitott új egységet az Egyetem téren Pizzica Due néven. Akkor nagyon örültünk, hogy már két helyen is rágcsálhatjuk a római jellegű pizzákat – most viszont új hírt kaptunk, az Egyetem téren egy ideig szünetel a pizza, helyette valami újat próbálhatunk, természetesen csak elvitelre.

Az olaszok legnépszerűbb étele a pizza mellett kétségtelenül a pasta – ha a Pizzica Due felé járunk, most ezt kóstolhatjuk a szögletes pizzák helyett. A friss tésztából készült fogásokban – ismerve a pizzicások szaktudását – nyugodtan megbízhatunk. Szerencsére nincs túltolva az étlap, jelenleg 3 alap vega és 4 ismert húsos klasszikus közül választhatunk, olyan kedvenceket, mint a puttanesca, az amatriciana vagy épp a lasagne, de találunk kolbászos-gorgonzolás-pisztáciás feltéttel is pastát.

A teljes választékot a Facebook-oldalukon is átböngészhetjük. Hogy a karantén után visszaállnak-e az Egyetem téren is a pizzagyártásra, azt attól teszik függővé, hogy a vendégek mennyire szeretnek bele a pasta koncepcióba. 

Címkék