Rohanás és kapkodás helyett: ejtőzés és békés hangolódás az ünnepekre, reflektálás az évre érzékeinket kényeztetve. Ha azok közé tartozol, akik gasztronómiai kalandokra vágynak, és a szezon valamennyi aktuális felhozatala a bakancslistádon van, a Liz and Chain remek ajánlatait neked ajánljuk!

Könnyű abba a hibába esni, hogy az ünnepi készülődés közepette elfelejtjük megélni a várakozás időszakát. A Liz and Chain fontosnak tartja, hogy az aktuális szezon fényében tematikus napokat szervezzen vendégeinek, így a téli időszakban sem maradhatnak el a gyermekkorunk óta ismert, és hőn szeretett finomságok köré szervezett napok, ajánlatok. Mindenki megtalálhatja a kedvére valót az édességek, a forró italok és a klasszikus meleg harapnivalók között, és természetesen az év utolsó napján sem hagynak minket program nélkül.

  • Teadélután Csodaországban

A hideg idő forró italért kiált. November 1. és december 20. között különleges teákat és pezsgőválogatásokat kóstolhatunk meg az elegáns mégis barátságos bárban, pompás francia péksütemények, apró szendvicsek, házi készítésű lekvárok, és tejszínhab társaságában. Mindennap 12:30-16:00-ig van lehetőségünk elmerülni a buborékos alkoholok és illatos lélekmelegítők sokaságában, két főre 8400 forintért.

  • Forralt bor & Kenyérlángos 

A tél és a forralt bor mondhatjuk, hogy kéz a kézben járnak. Amint leesik az első hó, mindenki siet beszerezni ezt a klasszikus nedüt, ami nem csak a hangulatot javítja, az átfagyott végtagok felmelegítésére is tökéletes, A Liz and Chainbenhárom különböző forralt bor és különböző feltétekkel készült tradicionális kenyérlángosok kombinációja van terítéken egészen december 20-ig, mindennap 17:30-23:00-ig, 1800 forintért.

  • Kürtőskalács

Szintén december 20-ig lehet megkóstolni a bár minőségi, tradicionális házi készítésű kürtőskalácsait is, több feltétvariációban. A kalács darabja 2000 forint, délutánonként 14:00-20:00-ig lehet lecsapni a finomságra.

  • Szilveszteri falatkák

Az év utolsó órái egy gourmet kalandozással indulnak a Liz and Chainben, ahol a fenséges falatkák és a tapasbüfé mellett korlátlan üdítőital-fogyasztással és 2 pohár pezsgővel készülnek vendégeiknek. Az év búcsúztatása 18:00 órakor kezdődik, és 21:00 óráig van lehetőségünk Pest legszebb kilátását élvezni a különlegesen hangulatos bárban. A részvétel 10 000 forint egy főnek.

  • Szilveszteri parti

A Liz and Chain ajánlata a szilveszteri partival teljes. Elegáns, de barátságos hangulat, különleges koktélok és valódi klubhangulat 22:00-tól, egészen 2020 hajnaláig!