Legyen szó királyi reggeliről, bőséges ebédről, koktélozásról vagy csak egy kis nassolásról, az Olly's bisztró készen áll, hogy elváráson felül elégítse ki az igényeket. A családias hangulatú, impozáns étteremben prémium alapanyagokból készülnek a fogások a hét minden napján.

Modern légkörkedves hangulatotthonos kényelem. A Rózsadomb Center földszintjén működő Olly's bisztró kiváló lehetőséget nyújt a feltöltődésre, elhelyezkedésének köszönhetően pedig bármit elintézhetünk – akár bevásárolhatunk vagy ügyet is intézhetünk –, mielőtt belemerülünk a gasztronómiai élvezetekbe.

A nemzetközi konyha és bio ételek széles kínálatát, valamint kávé- és teakülönlegességeket felvonultató bisztró üzleti találkozókhoz, baráti beszélgetésekhez és családi összejövetelekhez is tökéletes helyszín.

A plázahangulattól jó messzire elrugaszkodó enteriőr azt sugallja, ebben bizony bőven van munka. Az elegáns Olly’s bisztrót olasz, magas minőségű dizájnbútorokkal rendezték be, a kifinomult vonalakat pedig egyedi majmos dekorelemek egészítik ki. Az étteremben családias a hangulat, a pincérek pedig ismerik a vendégek gondolatait, így együtt egy bensőséges kis közösséget alkotnak. Ez az a hely, ahová először nagy valószínűséggel véletlenül fogsz betérni, aztán azon kapod magad, hogy a törzsvendégek táborát erősíted.

A menü fogásai szezonális alapanyagokból készülnek. A klasszikus reggeli kínálatban húsevőkvegák és ételérzékenyek is találnak kedvükre valót az édes és sós falatok között, de érdemes a limonádékat és gyümölcsben gazdag italokat is megkóstolni. Ha pedig több időt szánnánk ezekre a finomságokra, vasárnap 10:00 és 16:00 között bruncholhatunk is. Kipróbálhatjuk többek között a puha bundás kenyeret (1450 Ft), a roppanós virslit (1550 Ft) vagy a helyi Croque Madame-ot (1850 Ft).

12:00-tól 15:00-ig folyton megújuló ebédmenü is kapható, de választhatunk az étlapról is előételt, például bélszíncarpacciót (2150 Ft) vagy házi nudlit (1850 Ft), levest, például marhaconsommét (1450 Ft) –, főételt, például rántott sertésszüzet (2250 Ft) vagy argentin marhasteaket (4350 Ft) és desszertet is, például rántott tejbegrízt (1150 Ft) vagy ördögpirulát. (1050 Ft).

Az Olly’s-ba jó érzés betérni, a hangulatos teraszon ücsörögni, élvezni a törődést egy pohár frissen facsart narancslé, illatos kávé és bőséges reggeli mellett a család, a barátok vagy a kutyánk társaságában – ugyanis a bisztró előszeretettel fogadja a négylábúakat is.