A 2018-as tavaszi nyitása óta kibővült a TOPRUM kínálata. A kezdeti hétvégi brunchok után új séfekkel erősítettek rá a gasztronómiára, most pedig már pop-up rendezvények, bemutatók keretében is megfordulhatunk az exkluzív panorámájú, egész évben nyitva tartó rooftop báron.

A Belváros szívében, az Egyetem tér fölött magasodó, fedett rooftop bár a nyitás óta teljes koncepcióváltáson esett át, immár egész nap lehet enni náluk, Sajben Csaba és Tóth Szilárd készít minőségi és emlékezetes bar foodot a hétvégi brunch-olás mellett, illetve immár rendezvényhelyszínként is funkcionál.

A paletta bővítése szinte elkerülhetetlen volt: egyre több megkeresést kaptak, hogy a helyszínen szeretnének különböző eseményeket szervezni. Ennek oka, hogy a vevők sokkal inkább szeretik, ha egy bemutató showroom-szerű, ha lehetőség van interakcióra, lehet beszélgetni a tervezőkkel, ismerkedni a márkával.

Tartottak itt  már sajtótájékoztatót, zenei koncertet, divatbemutatót, esküvőt, konferenciát, de akár színielőadásra is alkalmas a helyszín. Különlegességét nemcsak a csodás panoráma és az intim hangulat adja, hanem a catering is színvonalasabb, és túlmutat a szimpla pogácsa-bor kombináción.

Legutóbb egy új jógaruha-márka brunchhal, kis koncerttel és táncelőadással egybekötött bemutatóján jártunk a TOPRUM-ban. A 320DTLA yogawear tervezőjét, Lefkovics Rebekát Los Angeles-i élete inspirálta, ahol egyre többen részesítik előnyben a kényelmes úgynevezett “active wear”-t is a mindennapi viseletben.

A sportruházat immár nemcsak az edzőteremben hordható, hanem az utcára is tökéletes egy jó tornacipővel, oversized kapucnis pulóverrel kombinálva. A márka emellett a tudatosságra inspirál a sport és a táplálkozás terén, a jövőbeni kollaborációk is ennek fényében jönnek majd létre. A 320 collective elsősorban egy olyan pop-up store arculattal fog debütálni a Madách téren, ahol a 320DTLA yogawear x Ms.Bee juice bar működik együtt.