Monopolyzni már rég nem volt ilyen jó, hiszen a játék Budapest tematikájú különkiadásának köszönhetően most tiéd lehet az egész főváros. Ha emlékszel még, milyen jó volt mindenkit adósságba kergetni a hatalmas családi Monopoly-csaták során, most mindezt újra átélheted – Budapestet körbejárva a táblán. Mi pedig hamarosan egy szuper programmal készülünk nektek, amely során nemcsak egy élménnyel, hanem egy saját Budapest Monopolyval is gazdagodhattok.

A Monopolyt már mindenki ismeri. Ám az ikonikus kalapos öregúr most egy nagy Budapest felirat felett kukucskál, és ezzel visszatér a Monopoly-láz. Házat építeni a Várnegyedben, a Margitszigeten vagy akár a Lánchídra, majd ezért rengeteg pénzt bezsebelni a barátaidtól, nem hangzik túl rosszul. Fizetsz, ha ennél egy lángost vagy új BKV bérlet kell, és gyarapodik a vagyonod, ha képzeledben kiválóan diplomáztál a Liszt Ferenc Zeneakadémián vagy végre lejárt a lakáshiteled. Közben a város összes ikonikus nevezetességét összegyűjtheted pár kockadobással és egy kis Monopoly pénzzel – már ha sikerül elkerülni a börtönt. Ez a Budapest Monopoly!

A rengeteg nevezetesség mellett viszont feltűnhet a táblán a mi saját lila mezőnk is, hiszen a We Love Budapest a játék hivatalos médiapartnere. Így egy Monopoly-parti során akár a We Love Budapestet is megveheted. Egy saját „esélykártyát” is terveztünk, amely új kihívások elé állít majd, ha esetleg kihúzod a játék közben. De most nem csak ezt az egy esélyt adjuk: ha a következő hetekben figyeled az oldalt, részt vehetsz egy általunk szervezett szuper programon, ahonnan néhány szerencsés jelentkező már az új saját Budapest Monopolyjával távozhat.

A Budapest Monopoly hamarosan elérhető lesz ebben a webáruházban, majd később több játékboltban és áruházban is. A játék tervezője a Winning Moves, a Hasbro és a Monopoly márkák legnagyobb hivatalos forgalmazója a világon – olyan játékok fűződnek a nevéhez, mint a Jóbarátok vagy a Trónok Harca Monopoly, illetve a Harry Potter Cluedo. Most pedig a Monopoly Budapest-különkiadását készítették el, amellyel a főváros a világ több, mint 200 olyan nagyvárosához csatlakozik, mint New York, Edinburgh, Sydney, Róma és Dublin, akiknek már van saját Monopolyjuk.

A Budapest Monopoly hamarosan érkezik a boltokba magyar nyelven, addig pedig kövessétek Facebook- és Instagram-oldalunkat, nehogy lemaradjatok a nyereményjátékunkról!