Elég annyit mondani, hogy Lou Bega – Mambo No. 5, UFO – Napolaj vagy Splash – Tedd fel a kezedet, és egy egész generáció kezd el dalszövegeket dúdolni. A 90-es évek egy sajátos évjárat volt zenefronton, és bárkinek, aki szívesen teszi fel néha a kezét és a régi lemezeket (esetleg kazettákat), május 12-én a Budapest Parkban a helye. Újra jön ugyanis a Total Dance Festival.

A Total Dance Festival már nem kispályás, ha a '90-es évek sztárjainak összeszervezéséről van szó, amiből már több éve egy olyan buli következik, ahol mindenki elereszti mindenét. Ebben nincs is semmi meglepő, hiszen egy egész generáció szocializálódott a Lou Bega, a Kozmix vagy a Splash zenéin, és jó eséllyel a mai napig bármikor eldarálja (legalábbis dúdolja) a Mambo No. 5 szövegét.

Ezt pedig az idei fesztiválon a hús-vér Lou Begával együtt lehet megtenni, aki először érkezik Magyarországra. Rajta kívül pedig jön még nemzetközi vizekről a Fun Factory, Ice Mc, Dj Sash!,Dune és a Brooklyn Bounce.

Magyar fronton pedig fellép a Kozmix, UFO, Náksi, a Happy Gang, a Hip Hop Boyz és a Splash és Dj André is, érezhetjük tehát, hogy itt a fiatal korunk bohém bulikorszakának legjaváról van szó.

Az őrületes show kifejezést a nagy szavakkal kapcsolatos óvatosságunk ellenére is elővehetjük most, mert a fellépőket látványelemek és rengeteg táncos fogja megtámogatni a Budapest Park amúgy is színes, eklektikus és hatalmas terepén. Vagyis nagy fényárban olyan 11 ezer emberrel együtt lehet majd együtt nosztalgiázni és slágereket kántálni.

Jegyekre még lecsaphattok, ITT.