Ha mostanában belefutottál a Margitszigeten egy világító óriás kristálykoponyával felszerelt riksába, az nem látomás volt, hanem a valóság: a háromkerekű dizájnos jármű június óta péntek és szombat esténként szállítja a bulizni vagy onnan hazafelé igyekvőket – ingyen.

Igen, a szolgáltatás díjmentes, amit sokan nem is nagyon akarnak elhinni. A POLICE NightDrive-ot mindössze egy Facebook-lájkért cserébe veheted igénybe ebben a hónapban. Ha ez megvan, pénteken és szombaton 22 órától másnap hajnal 4-ig bármikor leintheted a riksát a Margitszigeten, hogy elvigyen mondjuk a Holdudvarba, (elég stílusos belépő a szórakozóhelyre), vagy a Sziget kijáratához. És ez még nem minden: az utazás végén POLICE parfüm illatmintával ajándékoz meg a sofőr!Amint elfoglalod hátul a helyed, máris kiválaszthatod, milyen színben pompázzon a riksa; a kék, illetve a rózsaszín változatból mi a férfiasabb kéket kértük. A szolgáltatás egyébként tavaly debütált a pesti éjszakában, akkor a Bazilika környékén szállították az utasokat, idén változtattak az itineren a Margitsziget javára. Az elmúlt évhez képest kibővültek a lehetőségek a már említett, választható színű LED-világítással, a szolgáltatás hosszabb idejével, valamint a bluetoothhangfallal, aminek segítségével a telefonodon lévő kedvenc zenéiddel dobhatod fel az utazás hangulatát.

A fülledt nyári éjszakákon nagyon kellemes a menetszél által generált hűsítő levegő, és nem utolsó sorban furcsa, ellenben vagány érzés, hogy kb. minden második szembejövő gyalogos mosolyogva bámulja meg a riksában ülőket, amitől különlegesnek érezhetik magukat az utasok.Ha kedvet kaptál egy körhöz, nincs más dolgod, mint lájkolni a POLICE NightDrive Facebook-oldalát, pénteken vagy szombaton este levadászni a világító koponyás riksát és elvitetni magad vele a Sziget bejáratától a Holdudvarig, ahol legközelebb június 20-án bulizhatsz a NightDrive partin. Ott illatszökőkutak, POLICE shot-ok és ajándékfiolák gondoskodnak a vad éjszakáról.

Ráadásul, ha június 29-ig belájkolod a POLICE Fragrances Facebook-oldalát, a POLICE NightDrive oldalán egy bónusz nyereményjátékra is regisztrálhatsz, hogy a 10 darab POLICE To Be parfüm és a két darab POLICEkaróra sorsolásán is indulhass!