A nyitás óta eltelt egy hétben is többször előfordult már, hogy gyerekek rohantak le a COMICS Shottail Bárba, miután meglátták a hatalmas Hulkot, Iron Man-t és Amerika kapitányt ábrázoló képet. A Dohány utca 7. szám alatt azonban szó sincs játékboltról, így ők nagyot csalódtak; viszont a koktélokra szomjazók biztos, hogy elégedettek lesznek a vadiúj szórakozóhellyel.Együtt ivásra, mérsékelten költős hosszú éjszakákra specializálódott a COMICS Shottail Bár, ahol a szuperhős jelöltek akár hajnalig diszkózhatnak slágerzenékre.

Mit kérsz, Batman?Az alapkoncepció az volt, hogy kevert italokat lehessen kapni minőségi alapanyagokból, nagy választékban, mégis elfogadható áron. Az a cél a COMICS Shottail Bárban, hogy olyan italt kérjünk, amit valóban kívánunk, ne pedig olyat, amivel a leggazdaságosabban jövünk ki az éjszakából.

A pult mögött Superman, Batman és Hulk is azon fáradoznak mixernek állva, hogy különböző méretben és csomagokban kapható italokat keverjenek. Gin Tonicpiccolóban 450 Ft-ért, shottail 550 Ft-ért, egy hagyományos Mojito pedig 1050 Ft-ért kapható.Fantastic Four néven fut a szuperakció, a hatos, illetve tizenkettes shottail csomag pedig 2400, illetve 4400 Ft-os közösségi áron kapható minden este. Egyedülálló a városban a szuperhős karakterekre, illetve varázslatokra keresztelt huszonnyolc féle shottail, de hagyományos koktélok terén is vannak meglepetések a COMICS lapon.

Rázd, Wondergirl!

A piros fénnyel megvilágított képregényes falak között hétvégén slágerzenékre táncolnak az emberek. Az asztaloknál éjfélig van kiszolgálás, utána a pulthoz kell menni erősítésért. A welcome drinkeket jelmezes wondergirl-ök szolgálják fel, úgyhogy abszolút minden a képregény varázslat része. Egy hét távlatában a visszajelzések alapján a vendégek a tapétákon túl főleg a színes, édes, ütős italokat szeretik. Megosztani isFantasztikus igények

Épp tegnap írtunk nektek arról, hogyan és hol találhatunk Amerikát a városban, amihez mentális síkon mindenképpen csak hozzátesz az egyre intenzívebb képregénymánia.
Sajnos az ezekre építő promóciós anyagokat, ruhákat, játékokat és gyakran magukat a képregényeket is elég körülményes beszerezni a városban, úgyhogy valóságos gyűjtőmunka volt feldíszíteni a helyet. Megsúgjuk, ez még mindig folyamatban van, mert egyre bővül a szuperhőspark.

Gyanítjuk azonban, hogy főleg péntek-szombaton lesz tumultus. Itt mindenki a kedvenc szuperhősére fogyaszthatja magát.

Comics Shottail Bár (bezárt)
Cím: 1074 Budapest, Dohány u. 7.