Az idén 15 éves A38 Hajón elindult a teraszszezon: mindennap délután kezdődő programok, különböző műfajok DJ-i és koktélakciók apropóján jöhetünk az Orrterasz'18 nevű, ingyenes, szabadtéri, naplemente-imádó programsorozatra. Szeptemberig a hajóra költözik Palotai Sunday Sessions-szériája, minden héten érkeznek Bladerunnaz DJ-k, visszatér a Lick The Click és több korábbi fellépő is.

Nem lesz olyan nap az A38 Hajón idén nyáron, hogy ne pörögnének a lemezek az Orrteraszon: hétfőtől vasárnapig, mindennap különböző műfajokból érkező DJ-k mixeire lehet élvezni a délutáni napsütést a Dunán. Az imádott panoráma és a mindigjó hangulat idén is koktélakciókkal párosul: aki este hétig egyet fizet, kettőt kap.

Aki az elektronikus zenével bármilyen vonalon és mértékben szimpatizál vagy csak elmerülne a dunai panorámában a fedélzeten, széles stíluskínálatból válogathat: hétfőn house és tech house a Mariposas prezentálásában, kedden a tavalyihoz hasonlóan folytatódik Gelka és Forteba chill out Audiodiary-je, szerdánként Slanki és Johnny Drama hozza a hiphop és funk zenéket. Csütörtökön a Bedroom DJ-ivel merülünk alá a deep és tech house-ban, péntekenként a Bladerunnaz mutatja be a legizgalmasabb liquid és soul drum and bass DJ-ket, szombaton house és techno a Lick The Click csapattal, vasárnap pedig egy régi kedvenc, DJ Palotai Sunday Sessions-sorozatát élvezhetjük egészen szezonzárásig.

Munka- és koránkelésbarát menetrenddel, mindennap délután 5-től este 10-ig tartanak a programok, a szombati Lick The Click pedig már délután 2-kor indul. Aki az irodában ragad vagy csak semmiről sem szeretne lemaradni, Facebook live streamen is követheti a programokat.

A víz közelsége, a szabad levegő, a színes koktélok és a zene szerintünk elég ideális kombó a nyárra, de amúgy az Orrterasz állandó DJ-i mellett hetente érkeznek hazai és külföldi vendégek is a hajó fedélzetére, sőt mozizni is beülhetünk. A programokat ITT találjátok.