Tudtuk, hogy Will Smith Budapestre érkezik, és pár hétig nálunk forgat, ám arra nem számítottunk, hogy először épp az Operaház tetejéről fog bejelentkezni.

Már majdnem 3 millió kedvelésnél tart az a

poszt, melyet

Will Smith Instagramján láthatunk. Az amerikai színész az Andrássy út felett, az Operaház tetején ül, mögötte Bazilikával és Gellért-heggyel. A kommentek pedig záporoznak büszke budapestiektől és azoktól is, akik még nem jártak nálunk, de akár Will fotójának hatására (is) felkeresnék Budapestet.

A Függetlenség Napja sztárja Ang Lee: Gemini Man című sci-fijét forgatja nálunk, ami minimum 3 hetes időtartamot jelent külső helyszíneken, de még etyeki stúdiós munka is vár rájuk. Smithről eddig még nem láttunk sok rajongói felvételt, a Buddha Barban található Baalbek libanoni étteremben viszont már járt és széles mosollyal pózolt a személyzettel.

Saját Instragram-oldalára azonban budapesti tartózkodása alatt most posztolt először olyan tartalmat, amin látszik a város is.

A június közepén kezdődő labdarúgó-világbajnokság apropóján egy dalt is rögzített Smith Budapesten, Nicky Jam és Era Istrefi közreműködésével. A zene némileg kilép a nagy focihimnuszok szokásos halmazából, modernebb és változatosabb azoknál.

A következő hetekben még esélyünk van rá, hogy a budapesti utcákon belefussunk a színészbe, ahogy tettük azt anno Mila Kunis és Ashton Kutcher, Owen Wilson, Tom Hanks,  vagy Jennifer Lawrence esetében.