Nem hiába szeretünk áttörni a majdnem vákuumos hatású fekete folyosón: bent mindig valami izgalmas, nagyszabású vár. Ismerős arcok, nagy zenék és ütős italok. Most újratöltve robbant a Tesla klubszezont, új rezidensekkel, bulisorozatokkal, pezsgő bárélettel, sőt a kultúra sem marad ki a repertoárból. Megtudtuk, mire készül a szórakoztató komplexum az idei klubszezonra.

Az elmúlt évadokban a Tesla úgy vonult be a budapesti partyéletbe, mint a belvárosi klub, ahol hétvégén garantált a telt ház. Brutálisan szólnak a basszusok a legmenőbb hangszettből, a tánctér kialakítása éppen megfelelő, hiszen nem veszítjük szem elől a társaságunkat, a fényekre sem lehet panasz, továbbá a lineup is kedvez mindazoknak, akik a mainstream tánczenére esküsznek.

Követve a klub hagyományait, a megszeretett klubestek és DJ-k maradnak, így Nigel Stately, Meszi, Basics, Used Disco és Goyah továbbra is a lemezjátszók mögé állnak, de országosan elismert nagyágyúk is csatlakoznak a Tesla rezidenseihez.

Folytatódik a MELT ('A' hét: Nigel Stately), MELT2 néven a 'B' heteken Tigran zenél majd. Természetesen a Deep Café bulik is maradnak. Valódi "ünnepként" tekintenek a hétvégékre, ami ritka a budapesti szórakozóhelyek esetében, de az sem kizárt, hogy egy-egy hétköznapra datált bulival is előrukkolnak majd.
Izgalmas újdonságnak ígérkezik a STEREO, mely egy vizuálisan is erős bulisorozat lesz, táncosokkal, show-val, extra dekorációval.

Megújult a VIP részleg is, a törzsvendégek még exkluzívabb környezetben bulizhatnak.

Fontos, hogy a kulturális vonal is erősebb hangsúlyt kap, a TESLA.KULT a klub feletti emeleten kiállításokkal, rendezvényekkel, művészeti estekkel, divatbemutatókkal száll be a VII. kerületi programok közé. Egy könyvvásár és a Margó Fesztivál is itt talált otthonra.


Mindezt a vérfrissítést már most hétvégén megtapasztalhatjuk a Kazinczy utcai szuperklubban.