Nem lesz több kis vodka, hajnalban gyorsan legurított BETON és az áron alul kínált csapolt Ászok sem folyik tovább a Király utca egyik meghatározó kiskocsmájában. A tömegnyomor miatt utált, az árak miatt viszont imádott talponálló új gazdára talált és augusztustól már sosem nyit ki.

Az Index információi szerint, a fővárosi éjszakát jól ismerő, azbesztgyomrú közönségnek el kell búcsúznia Erzsébetváros legszolidabb áraival dolgozó kocsmájától. A Caesar a belvárosi bulik eleje és vége volt, ahová sosem lehetett gurméként érkezni, és sosem lehetett üres pénztárcával távozni. Az olcsó sör és a röviditalok csábították be az összes generációt: lázadó középiskolás punkot, csinosan felöltözött, szerelmi bánatát a pultos lányoknak kiöntő 30-as üzletasszonyt, a fiatalok viselkedése miatt hőbörgő, a hátsó szobában ultizó idős urakat.

A különböző szórakozóhelyekhez közel eső “Cézi”sosem zárt be: sokszor filozofáltunk mi is azon, hogy egyáltalán van-e kulcsuk a kocsmához, hiszen 0-24-ben nyitva állt törzsvendégei és az éppen beeső idegenek számára is. Sok volt a panasz a zajongás miatt, a szomszédos Kuplungban és a Patentban sem rajongtak a helyért, hiszen megannyi a Cézárból italt-becsempésző ostromot kellett leverniük a biztonsági őröknek. Mindenki megpróbálta, felesleges tagadni.

Olcsó belvárosi kocsmákat feltérképező összeállításunkban is előkelő helyen szerepelt a Cézár, hihetetlen árai és hamisíthatatlan hangulata miatt. Itt sosem volt ciki Scooter után Ganxsta Zolee-t, vagy Korda Gyurit hallgatni a zenegépből és hosszas kérlelések után a pultos lányok még az aktuális focimeccsek között is kapcsolgattak a vendégek örömére. A sok ideig koedukáltan működő mellékhelyiséget "fejlesztések" után felszámolták és már egy ideje ezzel sem kellett vesződni. Ahogy a benti dohányfüsttel sem, aminek szagát mai napig nem tudták kiűzni a zsebkendőnyi ittasellátóból. Valami hasonló veszteség lehetett szüleinknek, mikor sorra számolták fel kedves, vagy éppen gyűlölt, mégis meghatározó törzshelyeiket. Nekünk a Rákóczi Pékség bezártával kezdődött ez a szomorú időszak. Az Indexes információk szerint szó sincs új kocsma nyitásáról, valami egészen más terveznek a Cézár helyére. Most hétvégén még lecsúszhat 1-1 örök akcióban lévő Ászok, vagy szintén az állandó havi ajánlatnak számító vodka, de utána már nem lesz többet Cézár. "A kocka el van vetve" Caesar's Söröző (bezárt)
Cím: 1061 Budapest, Király utca 46.