2012 februárjában egy egyedülálló koncepció ölt testet Budapesten: a Bagatellini, melyet a Villa Bagatelle csapata fejlesztett ki a MOM Park bevásárlóközpontban, Segal Viktor mesterszakács segítségével.

A Villa Bagatelle csapatának meggyőződése, hogy az elvitelre készülő ételek is lehetnek finomak, egészségesek és frissek. Ezért úgy döntöttek, életre hívnak egy olyan kávézót és pékséget, ahol minden elsőrangú minőségű, illetve természetes vagy bio alapanyagokból, kézzel, frissen készül: ez a Bagatellini.

A Bagatellini kínálatában az ínycsiklandó szendvicsektől és kézzel készült péksüteményektől kezdve a különleges salátákig, levesekig és a friss, bio hasábburgonyáig számos finomság megtalálható – kicsiknek és nagyoknak, a Villa Bagatelle-től megszokott minőségben, frissességben és mosollyal tálalva. A levesek, szendvicsek és saláták megálmodásában Segal Viktor mesterszakács volt partner, az “egyszerűség, harmónia, felfedezés” jegyében. Bátran ajánljuk kávékülönlegességeiket is: ezek alapanyagát az elsőrangú minőségű Arabica kávéiról ismert, bécsi Daniel Moser szállítja.

A Bagatellinikávézó mellett egy Brótpékség is kialakításra került, ahol a Villa Bagatelleből jól ismert péksüteményeket és kenyereket kínálják. Ahogyan a Bagatellinikávézóban, itt is minden frissen, kézzel, mesterséges adalékanyagok nélkül, kizárólag természetes alapanyagokból készül. Kínálatukat frissen facsart narancslé, bio almalé és friss, szezonális bio gyümölcs egészíti ki. Ezek helyben fogyasztásra és elvitelre is kérhetők.

Az üzlet belsőépítészeti tervezését a tulajdonos, Wirtz Ágnes elképzelései alapján a MÁDI-LÁNCOS STÚDIÓ végezte, a Bagatellini grafikai arculatát pedig BARÁTH DÁVID alkotta meg.