Gasztró
3 étterem Gödöllőn, ahol jót ehetsz, szép környezetben
Fotó : Hartyányi Norbert / We Love Budapest
Kemencés Vendéglő Gödöllő

Amikor időnként az az érzésünk támad, hogy Budapestről szinte már mindent tudunk, kicsit messzebb is elkirándulunk a határainál. Így jutottunk Gödöllőre is, ráadásul már nem az első alkalommal. A korábbi, alapos bejárás helyett most viszont kifejezetten az éttermekre koncentráltunk, így jutottunk el addig a 3 helyszínig, amit bátran merünk ajánlani bárkinek, aki a városban jár. Monarchia-beli konyhától kezdve, házias, kemencés ételeken túl családias bisztróig 3 helyet ajánlunk.

Erzsébet Királyné Étterem Kemencés Vendéglő Smarni

Erzsébet Királyné Étterem

Nagyon jó választás, ha Monarchia-beli hangulatot és ételeket keresünk. Poros múltidézés helyett virágos tapétával, barátságos felszolgálással, harcsapaprikással és hasonló ízletes fogásokkal találkozunk.

Fotó: Hartyányi Norbert / We Love Budapest
Fotó: Hartyányi Norbert / We Love Budapest

 

  • 2100 Gödöllő, Dózsa György út 2.
  • H-V 11:30-22:00

Kemencés Vendéglő

A Kossuth utca régiségekkel dekorált parasztházában lepény, hús, rétes, sőt még leves is kikerül a névadó kemencéből. A házias ételeket és a saját szörpöket a napfényes teraszon is megkóstolhatjuk.

Fotó: Hartyányi Norbert / We Love Budapest
Fotó: Hartyányi Norbert / We Love Budapest
  • 2100 Gödöllő, Kossuth Lajos utca 31.
  • H-Cs 11:00-22:00, P-V 11:00-23:00

Smarni

Egy gyerekbarát bisztró a központban, ahol fiatalos közegben, akár a szellős teraszon is kóstolhatunk szépen komponált, újragondolt ételeket. Bombabiztos tipp családi összejövetelekre és randikra.

Fotó: Smarni Étterem
Fotó: Smarni Étterem
  • 2100 Gödöllő, Szabadság út 4.
  • H-V 11:00-22:00