Shopping
10 szuvenír a Projekt Showroom Budapest tematikájú piacteréről
Fotó : Juhász Norbert/ We Love Budapest
10 szuvenír a Projekt Showroom Budapest tematikájú piacteréről

A nagy siker miatt egészen karácsonyig tart a Projekt Showroom és a We Love Budapest közös, Budapest tematikájú vására. Hazai tervezők kiegészítői mellett sokféle, a fővárossal kapcsolatos apróságot beszerezhetünk a praktikustól kezdve a teljesen felesleges, de mégis aranyos darabokig. Kezet rázunk azokkal, akik csak ajándékba vásárolnak majd, és meg tudják állni a kísértést. Pedig mindenkinek járna alanyi jogon legalább egy papír árnyjáték.

FruFru csoport konyharuhák Manufaktor műhely árnyjáték Marbushka Emma és Janka baba Pilot Project Lou könyvjelző Malinovka - Befejezetlen könyvjáték a szerelemről Cinq Filles Budapest bonbon Urban Sidewalker plakát CUCC papírzsák TÅSKA gymbag Paper Up! váza

FruFru csoport konyharuhák

Első körben nem feltétlenül gondolunk arra, hogy egy konyharuhát adnánk szeretteinknek városlátogatást köbvetően, pedig szuper kis ajándék lehet egy pofásabb darab. A FruFru csoport budapesti textiljei helyesek és masszív anyagból készültek.

Manufaktor műhely árnyjáték

Bábkészítéssel és játék és papírjáték tervezéssel foglalkozik a Manufaktor műhely. Kevés aranyosabb dolgot ismerünk ennél, mint, hogy valaki klasszikus marionett babákat készít családok, gyermekek, vagy éppen színházi, filmes produkciók részére. A Projekt Showroomban tőlük az otthon összeállítható, papírból készült árnyszínházak voltak a kedvenceink. Bárcsak ilyen játékokkal játszanának a családok a telefonnyomkodás helyett…

Marbushka Emma és Janka baba

Kicsit régi vágású, mégis újhullámos a Marbushka két bájos babája, Janka és Emma, kiknek már ‘lakása’ – a megmunkált doboz – is sokat sejtet. A babák aprólékosan kidolgozott, kézzel készített játékok, kiegészítőkkel. Gyerekeknek és gyermeklelkű felnőtteknek szólnak.

Pilot Project Lou könyvjelző

Fotó: Juhász Norbert / We Love Budapest
Kézzel polírozott, rozsdamentes acél könyvjelzőnek mindenki örülne, aki még nem váltott e-bookra és megunta, hogy szamárfülekkel tarkítottak a kedvenc regényei. A Projekt Showroomban találunk pár karaktert, de személyre szabottan is készítenek könyvjelzőket a Pilot Projectesek.

Malinovka - Befejezetlen könyvjáték a szerelemről

Nagy divatját éli manapság a színezés, felnőttek körében is. A Malinovka Befejezetlen/Unfinished című interaktív játékos könyve a szerelemről szól, és a kreativitást hívja segítségül, hogy a könyv befejezett állapotba kerüljön. Ha már nem tudod, mit vegyél a kedvesnek, ez ötletes ajándék lehet. Kitöltve és befejezetlenül is.

Cinq Filles Budapest bonbon

Kivételesen ízléses csomagolású bonbonokat és drazsékat kínál a Cinq Filles Budapest, s ezek már a Projekt Showroomban is beszerezhetők. Sokkal exkluzívabbnak hat egy ilyen dobozból kínált édesség, mint egy szupermarketben megvásárolt tucat csokoládé.

Urban Sidewalker plakát

Korábban már írtunk róluk, s azóta is nagyon kedveljük a miniatűr részletekkel operáló Budapest térképeket. Az Urban Sidewalker plakátok nem csak ajándékba jók, bármly lakásban jól mutatnak.

CUCC papírzsák

Fotó: Juhász Norbert / We Love Budapest
Akik aktívak az Instagramon, biztosan találkoztak már a CUCC dekoratív papírzsákjaival. A letisztultabb, etno mintás és aktuális divatnak megfelelő verziók mellett Budapest témájú zsákokat is gyártottak. Random holmik, akár zoknigombolyagok is kerülhetnek bele.

TÅSKA gymbag

Szeretjük a TÅSKA egyedi, kézzel készített bőr hátizsákjait, melyek nem csak kiránduláshoz vagy fesztiválozáshoz ideálisak, hanem a mindennapokban is jó szolgálatot tesznek. Vagányak a Rorschach-tesztet idéző batyuk.

Paper Up! váza

Fotó: Juhász Norbert / We Love Budapest
Újrafelhasznált papírból készült tárgyakkal foglalkozik a Paper Up!. A Projekt Showroomban vázáikkal találkozhatunk, melyeket üvegre formáltak.