A KORART galéria a Falk Miksa utca környéki „galérianegyed” legfiatalabb tagja. Az üzletet 2019-ben nyitották azzal a céllal, hogy a felkapott művészek alkotásai mellett elérhető árú műtárgyakkal, különleges bútorokkal is kiszolgálják a vevőiket. Erről győződhetünk meg májusban két hétvégén is, 4. és 5., valamint 11. és 12. között, amikor készletkisöprést tartanak, és rendkívüli nyitvatartással, 10-50%-os kedvezménnyel kínálják legtöbb terméküket.

Korunk változó esztétikai igényeihez igazították a kínálatot: egy 21. századi enteriőrben megférnek a régmúlt tárgyai és a jelenkor ízléses darabjai egyaránt, így a saját stílusunknak megfelelően tudunk itt válogatni, több mint 1700 darab bútor, festmény, ezüst, bronzszobor, porcelán, csillár, lámpa és egyéb műtárgyak között. Az árukészlet hetente-kéthetente frissül, így mindig fedezhetünk fel újdonságokat. Art deco és századközepi modern bútorok és lakberendezési tárgyak, festmények, porcelánok, bronzszobrok, ezüstárgyak, üvegtárgyak, lámpák, csillárok, de még márványkandallók és egy beltéri szökőkút is elérhető az üzletben.

A webshopon a kínálatuk nagy része megtalálható, de érdemes a KORART galériába személyesen is benézni, mivel a kiállítótérben több beszélgetősarok is van, így minden műkedvelőt, érdeklődőt szívesen látnak egy finom kávéra és hosszabb beszélgetésekre.

Címkék