Shopping
10 dizájntárgy karácsonyra csajoknak
Fotó : Virevee
10 dizájntárgy karácsonyra csajoknak

Nem találtad még meg a tökéletes meglepetést? Tanácstalan vagy? Végigjártuk a legjobb lelőhelyeket, és összeszedtük a kedvenc hazai dizájnajándékainkat. Szubjektív szelekció különféle árfekvésben, kizárólag nőknek!

Szappan - Zador BEF_JEZTL_N - Malinovka Muffin - Mastro Kerámiák - Konda Brigi IRKA - DOTforYOU Harisnya - Virivee VYF Wonderfur táska - NATI100%PUREIDEA Zosha Zimmerer Erzsébet és Lente Márton - LUMINOSE 

Szappan - Zador

Nemcsak szépek és illatosak ezek a szappanok, de a Hévízi tó gyógyító erejű vizének felhasználásával készülnek a hazai műhelyben. Minden egyes darab önálló kis műalkotás, s nem csupán az illatok, de a csomagolás is extra.

WEB
Facebook
Kapható: Corinthia Hotel Budapest, , Harangvölgyi Anti-Ageing Insitute, Országház Ajándékbolt  Sweet & Flower 
Ár: 2 990 forint

BEF_JEZTL_N - Malinovka

Nagyon kedves közös időtöltés lehet szerelmeseknek Szolnoki-Szendrődi Judit és Gál László könyvjátéka. A könyvecskében befejezetlen mondatok és szabadon alakítható grafikák sorjáznak, melyek egyetlen egyéni és személyes történetté formálhatók.

WEB
Vimeo
Kapható: onlineBite Sized BudapestDecolabor, Fiók K:önyv és Bolt a Katonában, Két Egér Könyvesbolt, , , Projekt Showroom,   
Ár: 3 450 forint

Muffin - Mastro

Bármilyen konyhába, irodába passzoló finom kis kávéscsészék Strohner Márton márkájától. A kézzel készült kis szériás ibrikek kellemes pasztellárnyalatokban színezett porcelánból készülnek, matt és klasszikus mázas kivitelben egyaránt elérhetők. 

WEB
Facebook
Kapható: Ajándék Terminál, Magma+,
Ár: 3.900 forint 

Kerámiák - Konda Brigi

A francia származású Valerie Galloway csajos grafikáival dekorálja legújabb tárgyait Konda Brigi. A korongozással készült, kívül kavicsozással mattított tárgyak között kisebb és nagyobb tálak és méretes tányérok találhatók, amelyek nem csupán étkezéshez használhatók, de dísztárgyként sem utolsók.

WEB
Facebook
Kapható: saját showroom, WAMP
Ár: kis tál 4 200 forint nagy tál 7 900 forint tányér 9 900 forint

IRKA - DOTforYOU

Baglyas Erika képzőművész saját designmárkája füzeteket, noteszeket és limitált példányszámú határidőnaplókat kínál. A fényes „napkoronggal” díszített darabok mindegyikét manufakturális módszerekkel készítik, és nem csupán a borító, de a belső ívek is saját tervezésűek.

Facebook
Email
Kapható: Ajándék Terminál, , Fuga, , , Vasarely Múzeum ShopProjekt Showroom
Ár: 8 750 forint 

Harisnya - Virivee

Még a legunalmasabb napokat is feldobják, és sosincs belőlük elég. A Virivee kézzel festett ombre harisnyái mellé nemrégiben játékos mintákkal nyomott változatok is becsatlakoztak. A kínálat folyamatosan bővül, sőt a tervező egyedi darabokkal is rendre előáll.

WEB
Facebook
Kapható: saját webshop, saját üzlet 
Ár: 9000 – 10 000 forint

VYF

Friss márka friss ötlettel. A VYF első, Bar Mleczny kollekciójában ötféle nagy méretű kendő szerepel, amelyek mintáját a hetvenes évek lengyel tejbárjai és menzái inspirálták. A pamut- és selyemszál keverékéből készülő darabokon egy-egy életképet láthatsz, melynek alapját kézzel rajzolt papírkivágások adták.

WEB
Facebook
Kapható
Ár: 16 990 forint

Wonderfur táska - NATI100%PUREIDEA

Speciális kollekciót mutatott be a márka 15. születésnapja alkalmából Gyulai Nati. A díjnyertes, szőrfestéses technológián alapuló Wonderfur-sorozatban táskák is helyet kaptak, amelyeknek nem csupán látványa, de tapintása is kivételes élményt jelent.

Facebook
Kapható: Buda Arts and CraftsPalmetta
Ár: 19 900 forint

Zosha

Filigrán, mégis meglehetősen merész ékszerek ezüstből matt vagy mart felületekkel. A megajándékozott karakteréhez illően választhatsz ródium, fekete ródium és pink-arany bevonatú változatok közül. Nem lesz könnyű.

Instagram
Facebook
Kapható: 1065 Budapest, Andrássy út 26., WAMP
Ár: planetas – gyűrűk: 20 000 forint infinity – karika medálos lánc – 26 000 forint infinity – végtelenség jeles lánc – 21 000 forint

Zimmerer Erzsébet és Lente Márton - LUMINOSE 

Saját személyiséggel rendelkeznek ezek a nem csupán állatbarátoknak szóló asztali lámpák. A többféle pózba is állítható Luminose natúr tölgy, fekete és fehér bükk változatban rendelhető stílusos piros, pink vagy kék kábellel/pórázzal. Kinek melyik tetszik.

WEB
Facebook
Kapható: saját webshop
Ár: kb. 44 000 forint