shopping

szerkesztés

Ajándéktippek 25 000 forint alatt magyar dizájnerektől

Szerzők

  • We Love Budapest

  • Rothman Gabriella

  • jenebogi

2018. 12. 04. 16:38

Idén is elkészítettük a WLB ajándékajánlóját: felkutattuk, mivel készülnek a hazai tervezők az ünnepi szezonra, és összeszedtük a kedvenc dizájn- ajándékainkat. Háromrészes sorozatunkban különféle árkategóriájú szépségeket mutatunk, kezdve 25 ezer forint alatti tippjeinkkel.

Fotó: Bomo Art X Ducsai Judit

Bomo Art X Ducsai Judit tolltartók

1/10

Címkék

Két kedves márka második együttműködéséből született meg ez a három különböző formájú és méretű tolltartó, rengeteg praktikus funkcióval. Szépség és okosság bőrből és vászonból, amit nem csak grafománoknak ajánlunk!

WEB
Facebook
Instagram
Ára: 7.500 Ft – 14.500 Ft
Kapható: saját webshop és üzletek

Fotó: Papetri

Papetri fotóköny

2/10

Címkék

A klasszikus feketelapos fotókönyvek újragondolt változata, csodaszép nyomtatott bortóval, kézzel metszett és varrt, környezetbarát kivitelben. Álló és fekvő változatban egyaránt megrendelhetjük, sőt kérésre határidőnapló formátumban is elkészítik nekünk. (A könyvek elkészítése minimum egy hét!)

Facebook
Instagram
Ára: 12.900 Ft
Rendelés: info@papetri.com
Kapható: Paloma

Fotó: Tomcsanyi

Tomcsanyi  kendők

3/10

Címkék

A hármas metró által inspirált 2018-as őszi-téli kollekció statement printjeivel viszkóz kendők is készültek, melyeken a föld alatt hömpölygő embertömeg és az állomások peronja, lépcsői köszönnek vissza.

WEB
Facebook
Instagram
Árak: nagy 19.000 Ft, kicsi 8.500 Ft
Kapható: The Garden Studio

Fotó: Szász Zsófi

Szász Zsófi urbanmandala plakátok

4/10

Címkék

Szász Zsófi mandalái a szimmetriával és az ismétlődéssel játszva ábrázolják az emblematikus budapesti épületeket. Az aprólékosan megrajzolt képek többféle méretben is kaphatók, de mi a nagyobb változatokra szavazunk!

Árak: 3.000 Ft. – 10.700 Ft
Kapható: MONO art & design, Spájz (minden méret), Stilshop (A4 és A2 méret), Szimpla Design Shop (csak kis méret), You:niq store

Fotó: Anna Amelie

Anna Amelie clutch

5/10

Csodás együttállásban van idén a divat a karácsonyi dekorációs trendekkel. Elég jó példa erre Anna Amelie ünnepi kiegészítője: a matt, sötét merlot árnyalatú bőr bárkit tapintásra késztet.

WEB
Facebook
Instagram
Ára: 19.900 Ft Kapható: saját webshop, MARGOT Budapest, Ajándék Terminal

Fotó: Kippkopp Design

Kippkopp design koszorúk és doorboxok

6/10

Címkék

Csépke Sára virágkötő klasszikus karácsonyi dekorációt készít, de friss szemlélettel. Termékei alapvetően minimalisták, alapanyagaik között főként fenyőt, ritka terméseket, olykor cseppnyi nosztalgiát találunk. A koszorúk mellett az ajtóra függeszthető dekordobozok is nagy kedvenceink.

WEB
Facebook
Instagram
Árak: koszorúk 9.900 Ft-tól, doorboxok: 5.990 Ft-tól
Kapható: saját webshop

Fotó: Nati 100% PURE IDEA

nati 100% PURE IDEA öv

7/10

Címkék

Gyulai Nati még a legegyszerűbb divatkiegészítőkbe is becsempészi saját személyiségét. Vadonatúj szívecskés bőrövei strucctoll körítéssel vagy anélkül is készülhetnek, és a guminak köszönhetően bármilyen derékmérethez passzolnak.

Fotó: SERTEES

SERTEES pénztárcák

8/10

Címkék

A Sertees lányok merész táskákkal, és hozzájuk tökéletesen passzoló kiegészítőkkel várják az ünnepi szezont. Kézzel készült, cipzáras bőr pénztárcáik a tartós és igényes megoldások kedvelőit célozzák meg, pénztárcabarát árakon.

Fotó: Tengely Nóri

Tengely Nóri fülbevaló

9/10

Címkék

Tengely Nóri a merevített ezüst láncsorokból készülő ékszerek nagymestere. Legújabb kollekciója a változó hosszúságú egyenesek variálására épül; darabjai egyediek, de mind aprólékos munkával készülnek.

Facebook
Instagram
Árak: 18.000 – 22.500 Ft
Kapható: wonderLAB, H6 Xmas Pop-up (Heinrich-udvar, Díszterem: dec.8. és dec.15.), Hókifli Karácsonyi Design vásár (dec. 15-16., dec. 22-23.), Három Hét Galéria (dec. 4-24.)

Fotó: Make Design

Make design hátizsákok

10/10

Címkék

Molnár Réka kézzel festett, illetve printelt mintákkal dekorált táskáit azért szeretjük, mert egyszerűek, mégis egyediek és stílusosak. Tökéletes viselet városlakóknak, akár mindennapi használatra is.

WEB
Facebook
Instagram
Árak: 17.000 Ft. – 24.000 Ft. (forgalmazónként eltérő)
Rendelés: makedesignbp@gmail.com
Kapható: Paloma (MAKE design Stúdió), Ajándék Terminal, Cotton Ball Lights, Ludwig Múzeum, Magyar Nemzeti Galéria shop, Magma + Hungarian Art & Design, MONO art & design

Hasonló tartalmak

Admin mode