Idén is elkészítettük a WLB ajándékajánlóját: felkutattuk, mivel készülnek a hazai tervezők az ünnepi szezonra, s összeszedtük a kedvenc dizájnajándékainkat. Sorozatunk második részében közepes árkategóriájú szépségeket mutatunk.

1/10

Nandi fülbevalók

Nácsa Andrea fülbevalói nemcsak jól néznek ki, de mind-mind egyedi darab, az pedig tényleg csak bónusz, hogy, csodahelyes sorszámozott kézzel készült dobozkákban kapható.

2/10

Studio Nomad Archetype könyvtámasz

Az építész hármas könyvtámasza mi másból nyerhette volna inspirációját, ha nem a kortárs építészetből? A formára vágott, négy változatban kapható sík fémlapot a perforációk mentén a használója hajthatja végleges formára, térbelivé alakítva a fémesen csillogó objektet.

3/10

Redheads konyharuhák

Ispán Szilvi és Perger Zsófi saját grafikákkal dekorálják termékeiket. A konyhai kellékekkel, illetve kontyos szakácsnőkkel telerajzolt konyharuhák jó szolgálatot tesznek főzéskor, törölgetéskor, de a tervezők szerint lazán vállra vetve is vonzók!

4/10

Logifaces logikai játék

Első pillantásra azt hihetnénk, hogy egy tapintásra késztető, izgalmas formatervezett dísztárggyal van dolgunk, második nekifutásra azonban már kiderül, hogy ez egy intelligens, ugyanakkor egyszerű logikai játék, ami órákra magával ragad.

5/10

Horváth Alexandra Hangulatfüggő cukrászkönyve

Az Egy csipet torta alapítójának csodaszép kötetében érzelmi húrokat penget, s különféle hangulatokhoz ajánl passzentos desszerteket. Szandra a sütést egyfajta terápiaként definiálja, s már csak a könyvet lapozgatva is meggyőző ez az elgondolás. 

6/10

Ducsai Leather Goods Hugo bérlettartó

A praktikum csúcsát jelenti ez az egyszerűen a táskára hurkolható bérlettartó, finom marhabőrből, sok szép színben. Így mindig kéznél lesz a bérleted vagy a belépőkártyád, nyaraláskor pedig írd bele az adataidat és kanyarítsd a bőröndöd fülére.

7/10

PDsign szedőlapátok, vágó- és tálalódeszkák

Igazi slowdizájn holmik, amelyek mindegyike gondosan válogatott faanyagból, odafigyelő kézi munkával készült. Bármilyen étkezést és asztali szettet feldobnak, a nevek pedig varázslatosak: Hajnali köd, Mentás azúr, Nyári türkiz, Rezeda zöld, Ropogós korall, Krémes mustár, Füstös szürke és Éjféli kék. 

8/10

Gabo Szerencses bőr karkötők

Bár a minél kevesebb hulladékkal járó bőrfelhasználás ihlette Gabo karkötőit, a megjelenésükön ez cseppet sem látszik. Az önmagába átbújó formának köszönhetően a bőrök mindkét oldala jól látható, éppen ezért is készülnek kétoldalas, kontrasztos kivitelben.

9/10

ME ceramics csészék

Mezei Enikő csészéi sokszorosító technológiával készülnek porcelánból, magas hőfokon. Így minden darab ugyanolyan méretű és alakú. Nem úgy a dekorok, amelyek viszont tutibiztos, hogy véletlenszerűek, és sosem készülhet két egyforma!

  • Facebook
  • Instagram
  • Árak: tervezői árak 3.000 Ft -7.000 Ft között (A viszonteladói árak ettől eltérnek!)
  • Kapható: közvetlen megkeresés: mezeienikoceramics@gmail.com
  • MONO art & design 
  • WAMP  december 16.

10/10

Evuska "űrpárnák"

Szép Éva "space odyssey" névre keresztelt kollekciójának megalkotásakor a fő inspirációs forrás a világűr volt. A sorozatot a csillagok végtelensége, a dimenziók, a meteorzáporok és a bolygók varázslatos felülete ihlette.