shopping

10 dizájntárgy karácsonyra gyerekeknek

Szerzők

  • Rothman Gabriella

2015. 12. 16. 16:58

Nem találtad még meg a tökéletes meglepetést? Tanácstalan vagy? Végigjártuk a legjobb lelőhelyeket, és összeszedtük a kedvenc hazai dizájnajándékainkat. Szubjektív szelekció különféle árfekvésben a legfiatalabb korosztály számára!

Fotó: Kőrösi Tamás - We Love Budapest

Gyerektetkó - TATZ  

1/10

Címkék

Az ideiglenes, lemosható dizájntetoválásokat forgalmazó márka termékeit a legkisebbek is imádják. A Tatz tetkók biztonságosak, az egészségre nem ártalmasak, így a gyerekek is bátran viselhetnek a bőrükön zsebből kifigyelő mókust vagy ingyen ölelést ajánló szarvast.

WEB
Facebook
Kapható: Beat on the Brat, Bomo Art Budapest, Boróka Otthonbolt, Ceruza Megapapír, Flatlab, Insitu, Minipolis, NON+, Szimpla Design Shop, wonderLAB
Ára: 2db-os csomag 900 forint, több darabos 1 800 forint

Fotó: Csimota Kiadó

Mesekönyv - Csimota kiadó

2/10

Címkék

Két barát, Niru és Sündör kalandjai egy különös világban. Ha nem láttál még hártyás szárnyú pendülést, nem fogtál a kezedben napállatkát és kíváncsi vagy a mágnesbogarakra, viszont azt nem tudod, hogyan kell fényekre vadászni, zajokat gyűjteni, akkor itt az idő, hogy útra kelj a két haverral a Csillanó Fém Birodalmába! 7 éves kortól.

WEB
Facebook
Kapható: saját webshop
Ár: 2 590 forint

Fotó: Claustrophilia

Nyomat - Rosehip

3/10

Címkék

Megyeri Ancsa grafikáival készültek már mesekönyvek, ékszereket, táskák, füzetek és más apróságok. Finom rajzú, sorszámozott nyomatai szerintünk tökéletesek gyerekszoba-dekorációnak.

WEB
Facebook
Kapható: WAMP
Ár: 3 500 és 4 500 forint

Fotó: Nyúlgyár

Nyulak - Nyúlgyár

4/10

Címkék

A Nyúlgyárban meglehetősen különböző nyulak és lelkük mélyén nyulak készülnek ökologikus szemlélet szerint kizárólag újrahasznosított anyagokból. Eddig már majd kétezer nyúl hagyta el az üzemet, de két egyforma még sohasem készült.

Facebook
Kapható: Csendes a Pesti Szatócs, Magma+, Mono Art & Design, Nami
Ár: 3 500 és 10 000 forint
 között

Fotó: Costes

Csörgő és játszószőnyeg - Bimba 

5/10

Címkék

A multifunkcionális játszószőnyeg kontrasztos színei és mintái segítik a kicsik látásának fejlődését, a zörgő-csörgő verslapocskák felkeltik a babák figyelmét, a különféle anyagok használata pedig a taktilis képességek kialakulását segíti. A sorozathoz kedves csörgők is tartoznak erdei vadállatok és kutyák képével.

WEB
Facebook
Kapható: Decolabor, Két Egér Könyvesbolt, Memories of Hungary, Magma+, Projekt Showroom
Ár: csörgő: 3 500 forint - 3 900 forint, játszószőnyeg 21 000 - 30 000 forint

Fotó: Costes

Babacipők - PukiBoo 

6/10

Címkék

Ezek a babacipők garantáltan kényelmesek, strapabírók, és nem utolsósorban „elveszíthetetlenek”. A cipőcskék gyapjúfilcből és finom bőrből készülnek, a fűzőnek és szabásvonalak kialakításának köszönhetően pedig bármilyen babalábra jól passzolnak, a design pedig egyenesen szuper.

WEB
Facebook
Kapható: saját webshop, Minipolis,
Ár: a webshopban 5 500 és 6 600 forint

Fotó: Eperfa

Fajáték - Eperfa

7/10

Címkék

Békebeli fajátékok 21. századi dizájnnal. A budai hegyvidék élővilágát bemutató szettben malaccsalád, kedves süni, madarak és festett falelvelek is helyet kaptak. Csak ránézni is élmény!

WEB
Facebook
Kapható: 
saját webshop, , Minipolis, Projekt showroom, Ykra Store
Ár: 6 800 forint

Fotó: Babyberry

Babyberry és barátai

8/10

1137 Budapest, Szent István körút 10.

Több infó

Címkék

Csillagos formák, pasztell színek, egymással harmonizáló, jól kombinálható textilek, lámpák és más kiegészítők egységes stílben. A pihe-puha tiszta pamut takaróknak és hálózsákoknak tényleg nehéz ellenállni.
WEB
Facebook
Kapható: saját webshop
Ár: takaró 8 990 forint, hálózsák: 10 990 forint

Fotó: Balkányi László - We Love Budapest

Emma és Janka - Marbushka

9/10

Címkék

Igazi békebeli szépségek gyerekeknek és gyereklelkű felnőtteknek. A babák kézzel készülnek, mindegyikük picit más, önálló karakter. A babák textilrésze a fejről leválasztva mosható, a tömőanyag antiallergén, a ruhatár pedig egyszerűen pazar.

WEB
Facebook
Kapható: saját webshop
Ár: Emma és Janka 24 900 forint, kiegészítő ruha szettek 13 900 - 17 800 forint

Fotó: Emberdm

Rollark - Emberdm

10/10

Címkék

Az utóbbi évek egyik legmenőbb hazai formatervezett játéka, amely egyszerre szól fiúkhoz és lányokhoz. A lekerekített élekkel, tömör fából készült játékhoz kiegészítők is illeszthetők, így egy igazi átváltozóművésszel van dolgunk: lehet hajó, busz, babaház, vagy amit csak ifjú tulajdonosa elképzel.

WEB
Facebook
Kapható: saját webshop, Minipolis
Ár: most 48 500 forint

Hasonló tartalmak