Keresés EN

Szponzorált

Kultúra Szponzorált

A fiatal André Kertész nyomába szegődhetünk a Magyar Nemzeti Múzeum új kiállításán

2021-ben 1163 fotó érkezett New Yorkból Budapestre. Ezek zöme André Kertész kivándorlása előtt készült. A korai képek bepillantást engednek a majdani művész családi viszonyainak, tapasztalatainak koordinátarendszerébe.

2024. június 21., péntek

Éjszakai élet Szponzorált

Az elektronikus zene úttörője, Carl Cox lesz a Budapest Park vendége

Carl Cox neve garancia a bulira. Az elektronikus zene úttörője, az acid house veteránja, a techno bajnoka és Ibiza királya.

Éjszakai élet Szponzorált

Július 4-én koncertezik a Budapest Bár összes tagja

A Budapest Bár az elmúlt több mint 15 évben a hazai zenei paletta igazi színfoltjává vált.

Éjszakai élet Szponzorált

Take That (UK)

Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata, a Take That, vagyis Gary Barlow, Howard Donald és Mark Owen, július 3-án veszi be a Budapest Park színpadát.

Éjszakai élet Szponzorált

Június 27-én fehér lován vágtat be a Budapest Parkba a Parno Graszt

Június 27-én fehér lován vágtat be a Budapest Parkba a Parno Graszt, hogy megmutassa nekünk, hogyan is kell igazán mulatni! Őszinte, hamisítatlan cigányzenével varázsolják igazi forgataggá a Park közönségét ezen az estén. A zenekar eddigi egyik legnagyobb koncertjére készül, amin valószínűleg mindenki ott lesz, talán még a Muki fia is!

2024. június 20., csütörtök

Gasztró Szponzorált

ELMARAD – A sörök lesznek a főszerepben Budán

Budán, a Petőfi híd lábánál több mint száz féle magyar, cseh, német, belga kisüzemi és kézműves, kraft sőrökkel várnak a Budai Sörfesztiválon július 3. és 7. között.

Szabadidő Szponzorált

Budapestről a párizsi olimpiára! – ingyenes a belépés az utcai sportok fesztiváljára

Az Utcai Sportok Olimpiai Kvalifikációs Sorozatának második állomása Június 20. és 23. között Budapestre költözik a Ludovika Campusra.

2024. június 17., hétfő

Szabadidő Szponzorált

Június 21. és 23. között a Gyerek Szigeten várja a családokat az ALDI

Június 21. és 23. között a Gyerek Szigeten várja a családokat az ALDI, ahol számos, a kicsik és a nagyobbak számára is élvezetes aktivitással készül. Lesz lemosható tetoválás, óriás karika dobálós játék, óriás memória játék, óriás puzzle, mini jenga, kapura rúgás, mini memóriajáték, gyerekkonyha, gyerek barkácsasztal, gyerek fagyiskocsi, színező

Éjszakai élet Szponzorált

Harley-Davidsonnal érkeznek a legnagyobb fellépők az Open Road Days-en

Harley-Davidsonnal érkezik az Ugly Kid Joe, a Tankcsapda, Tátrai Tibor és a godfater., az AK26 és még sokan mások június 27. és 29. között az Open Road Days fesztiválon.

2024. június 11., kedd

Éjszakai élet Szponzorált

Elektronikus zene történelmi helyszínen – érkezik a Historical Tales

Június 15-én a nyár egyik legkülönlegesebb rendezvényével, három élő produkcióval jelentkezik a Historical Tales.

2024. június 6., csütörtök

Szabadidő Szponzorált

Zumbától a görkoris discoig – Kezdődik a Mozgás Éjszakája!

Egy egész éjszakán át sportolhatunk ingyenesen, Budapest szívében, a gyönyörűen felújított Városligetben és a Hősök terén, június 14-én. Az idei Mozgás Éjszakáján 20 sportágban próbálhatjuk ki magunkat, a zumbától a szabadtéri görkoris discoig, a tollaslabdától a spinningig.

2024. június 4., kedd

Gasztró Szponzorált

Könnyed nyárindító borünnepet szerveznek az Etyeki Kúriában

Könnyed, tökéletes nyárindító borünnep június 15-én az Etyeki Kúria ChardonnÉJ eseménye, melyen 20 hazai és határon túli borászat és pezsgőpince mutatja be a kínálatában elérhető chardonnay csendesborokat, pezsgőket.

2024. május 31., péntek

Szabadidő Szponzorált

Koncertek, piac, játékok és workshopok – Jön a VI. Gárdonyi Piknik

Pezsdítő koncertek, termelői piacon beszerezhető finomságok, közös társasjátékozás és izgalmas workshopok várnak ránk június 22-én a VI. Gárdonyi Pikniken.

2024. május 30., csütörtök

Shopping Szponzorált

Sportos divatbemutatók az Allee-ban, Lakatos Márkkal

Ha a nyarat egy igazán sportos programmal szeretnénk indítani, érdekel minket a divat, és vásárlás közben szeretnénk jól szórakozni, akkor mindenképp látogassunk el az Allee-ba, ami a divat és sport központjává alakul át a nyár elején.

2024. május 29., szerda

Gasztró Szponzorált

A ginek szerelmeseinek kedvez a kétnapos Gin Market Budapest

A III. Gin Market Budapest egy kétnapos, szabadtéri rendezvény, mely lehetőséget biztosít a kóstolásra, ismerkedésre a ginek változatos világával.

2024. május 28., kedd

Szponzorált Gasztró

Tastin’ France 2024

Június 7-én szervezik meg a Tastin’ France 2024 rendezvényt, a MGallery Hotel Nemzeti Budapestben.

2024. május 24., péntek

Gasztró Szponzorált

Nyárindító kerti parti Budapest szívében - Jön a Rosalia Borpiknik

Hatalmas nyárindító kerti partit rendeznek május 31. és június 2. között Budapest szívében.

2024. május 21., kedd

Kultúra Szponzorált

Régészet Éjszakája: A régészet sötét oldala

Május 31-én Korlátlan régészet: határokon átnyúló történetek címmel érkezik a Régészet Napja és A régészet sötét oldala eseménnyel robban be június 1-jén a Régészet Éjszakája a Magyar Nemzeti Múzeumban a Nemzeti Régészeti Intézet szervezésében.

Éjszakai élet Szponzorált

Szeláví! Fesztivál 2024

Május 31. és június 2. között indítja a nyári fesztiválok sorát az élet szeretetét hirdető és a világ apró varázslataira rácsodálkozó fesztivál. A nyárköszöntő rendezvényen fellép az Aranyakkord formáció, Leskovics Gábor, vagyis Lecsó, a Lázár tesók, és Hegyi Dóra, vagyis Ohnody is.

Szabadidő Szponzorált

Megnyílt a Quizy! kvízjáték a Mystiqueroomban

A Quizy! a Mystiqueroom legújabb játéka, ahol a tudás és a szórakozás ötvöződik egy felhőtlen 60 perces összecsapásban. Ez egy élmény játék, ahol összemérhetjük tudásunkat barátainkkal, és ami a legjobb: itt nincsenek vesztesek: minden résztvevőnek jár a siker érzése!

Szabadidő Szponzorált

Gyereknap a MystIQueRoom szabadulószobáiban

Különleges kalandok várnak május 26-án, gyereknap alkalmábóla a MystIQueRoom szabadulószobáiban. 18 küldetést teljesíthetünk: újraindíthatjuk az időgépet, vízre  szállhatunk kalózhajók fedélzetén, vagy megszerezhetjük az uralmat a Trón felett! A kalandok nem félelmetesek, minden korosztály számára szórakoztatóak.

2024. május 20., hétfő

Kultúra Szponzorált

Múzeum + FOTÓ

A Szépművészeti Múzeum május 22-én szerdán, hosszított nyitvatartással várja az érdeklődőket a nagysikerű Múzeum+ sorozat következő eseményére, mely során közelebbről is megismerkedhetünk a fotóművészet műfajával, valamint a jazz, a blues, a divat, és a filmipar fellegvárával, a XX. századi Amerika világával.

2024. május 16., csütörtök

Szabadidő Szponzorált

Ahol a nők együtt ünnepelhetik önmagukat és egymást – Jön a 29. ALDI Női Futógála

Az egészséges életmódhoz elengedhetetlen a mozgás és a helyes táplálkozás, ennek szellemében startol el június 1-én a Népligetben a 29. ALDI Női Futógála, ahol a nők együtt ünnepelhetik önmagukat és egymást, függetlenül attól, hogy rutinos versenyzők vagy éppen most teszik meg az első lépéseiket a futás világában.

Gasztró Szponzorált

Gourmet Fesztivál a Párisi Passage Restauranttal

A Párisi Passage Restaurant izgalmas fogásokkal készül a Millenáris Parkban megrendezésre kerülő Gourmet Fesztiválra május 24. és 26. között. Az 57-es standnál libamájjal, omlós marhával és hűs eper velouté-val várja a látogatókat az étterem.

2024. május 15., szerda

Kultúra Szponzorált

29. Duna Karnevál

Karneváli hangulatban, nemzetközi és hazai néptáncegyüttesek közreműködésével rendezik meg a 29. Duna Karnevált június 7. és 14. között Budapesten.