Az egészséges életmódhoz elengedhetetlen a mozgás és a helyes táplálkozás, ennek szellemében startol el június 1-én a Népligetben a 29. ALDI Női Futógála, ahol a nők együtt ünnepelhetik önmagukat és egymást, függetlenül attól, hogy rutinos versenyzők vagy éppen most teszik meg az első lépéseiket a futás világában, nem véletlenül választották a Csajos nap, sportos pillanatok! szlogent a szervezők a verseny számára.

A futóversenyt kifejezetten nők számára rendezik meg, de az egész családnak remek szórakozás lehet ez a nap, hiszen nemcsak szurkolni jöhetünk ki, de a 3 fős váltóban és a családi futáson a férfiak is részt vehetnek. Az útvonalon több ponton frissítővel készülnek a szervezők, a futótávok rajtcsomagjában pólóval, a célban pedig mindenkit egy különleges éremmel várnak majd.

A rendezvényt immár 9 éve támogatja az ALDI, és 2018 óta névadó szponzora az ország egyetlen női futóeseményének. A futógála alkalmából az áruházlánc idén 2,5 millió forintot adományoz a SUHANJ! Alapítványnak. A nonprofit civil szervezet, célul tűzte ki, hogy sérült és fogyatékkal élő társainkkal is megossza a mozgás örömét. A szervezők a futógálára is várják a kerekesszékeseket, de még babakocsit tolva is indulhatnak a versenyzők.

(Fotó: ALDI Magyarország)

Címkék