Hatalmas nyárindító kerti partit rendeznek május 31. és június 2. között Budapest szívében. Ha azt mondjátok nyár, mi azt mondjuk… Városliget, kerti parti, piknikpléd, ízek, illatok, napsütés és persze jéghideg rosé. Mi kell még egy tökéletes nyárindításhoz – kérdezhetnénk –, de a választ mindenki megkapja, aki ellátogat abban a pár napban Budapest lüktető részébe, vagyis a Rosalia Borpiknikre. A város legnagyobb kerti partija idén is számos nagyszerű programmal várja a rosék, habzók, finom ételek szerelmeseit, természetesen a megfelelő kiegészítőkkel együtt, hiszen a délutánok és esték kötelező eleme lesz a felhőtlen szórakozás, hajnalig tartó bulizás is.

A Rosalia Borpiknik nem egy fülledt tömegrendezvény a város közepén, hanem egy borillatú, láblógatós piknik a Városliget árnyas fái alatt. Aki már volt, az tudja, hogy a Rosalia egy életérzés, egy közösség, ahova jó tartozni. Aki ellátogat az eseményre, arra varázslatos ízkavalkád, trendi ételek, családi piknikezés, gyerekprogramok, kutyás bemutatók, esténként felejthetetlen buli és természetesen többszáz féle rosé, pezsgő és habzó vár a többi ital mellett.

Unatkozni tehát idén sem fogunk, mert az ismerős arcok mellett új kapcsolatokra is lelhetünk a Rosalián, legyen szó borokról, vagy az őket készítő nagyszerű borászokról. Nincs más dolgunk, mint hogy engedjünk a csábításnak, törjük meg az élet monoton zakatolását, és egyszerűen kapcsolódjunk ki néhány pohár hűsítő bor társaságában június első hétvégéjén, a Városligetben!

Címkék