Keresés EN

A Bartók Béla útnál található Ultramarinos Martinez a La Nube-osok második egysége. Az Ultramarinos Martinez nem egy átlagos vendéglátóhely, hanem a város első colmadója: tele van olyan apró finomságokkal, amiket ott helyben el tudunk fogyasztani egy jó pohár bor vagy egy autentikus spanyol sör mellett, de akár haza is vihetjük azokat. A berendezés, az enteriőr vagy éppen a fogadtatás miatt tényleg olyan érzésünk van, mintha épp Spanyolországban falatoznánk. Ha jó az idő, akkor pedig a hangulatos teraszra is ki lehet ülni, ami ha nem is Barcelona egyik gasztróutcájára, de a szintén nagyon kellemes Bartókra néz.  

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

Tantuni House

Aki a gíroszt szereti, az minden bizonnyal szeretni fogja a tantunit is, az autentikus török street foodot, amelynek Budapesten a Tantuni House az otthona.

Gasztró Szponzorált

ARAZ étterem

Az ARAZ éttermet Budapest bohém negyedében, a Dohány utcában találjuk, ahol egész évben változatos, ízletes heti menüvel, szezonális gasztronómiai különlegességekkel, egyedülálló borvacsorákkal és sok más érdekességgel várnak minket.

új hely

Quentin′s Burger

A Ferenc téri Quentin′s Burger azok kedvence lesz, akik imádják Tarantinót, a klasszikus hamburgereket, na meg a 90-es éveket. A hely alapítói odavannak Tarantino filmjeiért, és igyekeztek az enteriőrben is megmutatni azt.

Éjszakai élet Gasztró

Craft Head Brewpub & Bistro

A Craft Head Brewpub & Bistro egy olyan hely, amely kis és nagy társaságokat egyaránt befogad óriási terében. A Rákóczi úton lévő gasztrokocsma annyi asztallal bír, hogy nehezen elképzelhető, hogy itt valaki ne tudjon leülni.

Neked ajánlott

A