Keresés EN

Különböző preferenciáink miatt nem könnyű eldönteni, hogy hol együnk a szeretteinkkel, barátainkkal vagy a párunkkal. Ki az olasz konyha szerelmese, ki pedig az ázsiaié (természetesen a hazai ízek után). Ha ezek közül valamelyik már szerepel a kedvenc konyháink között, akkor irány a Soy & Olive Budapest! A Vörösmarty téren lévő étterem úgy hozza az asztalra a két nemzet kedvenceit, hogy egy U alakú üzlethelyiségben az egyik szárban az ázsiai konyha, a másik szárban pedig az olasz kerül fókuszba. A két tér külön dizájnt is kapott: az ázsiai oldalon sötétebb, részletgazdagabb, elegánsabb az enteriőr, míg a másikon világos és mediterrán. Kettejük között pedig van egy egymásba karoló átjáró, ahol a vendégek innen is, onnan is rendelhetnek. Szép időben ez a teraszra is érvényes, ott is elfér az olasz és az ázsiai egymás mellett. Az, hogy két konyha is jelen van az étteremben, nem vesz el az étlap hosszából, meglehetősen széles a választék. Akár különlegességre, akár hagyományosabb ételre vágynánk a két nemzettől, mindegyikre van példa, így emiatt, valamint a páratlan koncepció miatt érdemes a Soy & Olive-ba látogatnunk, majd visszajárnunk.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

IN TOWN Hotpot

A kínai gasztronómia sharing conceptjeként ismert hot potjáért nem is kell messzire menni, hiszen a kőbányai Monori Center az egyik legautentikusabb étteremmel mutatja meg a kínai ételek sava-borsát.

Shopping

Judapest Store

Az autentikusan a Kazinczy utcában található Judapest Store egy zsidó tematikájú, Budapestet fókuszba helyező bolt.

új hely Gasztró

David's Kitchen

A belváros legújabb helyére, a David's Kitchenre mondhatjuk, hogy pékség, azonban az nem fedi le teljesen a valóságot. A Klauzál téri üzlet esetében az angol bakeshop sokkal inkább kifejezi azt, hogy itt a remek kovászos kenyerek és pékáruk mellett más is kapható.

Gasztró

Tantuni House

Aki a gíroszt szereti, az minden bizonnyal szeretni fogja a tantunit is, az autentikus török street foodot, amelynek Budapesten a Tantuni House az otthona.

Neked ajánlott

A