Keresés EN

A Quí (a Sáot és a Khant jegyző trió harmadik tagjaként) thai és vietnámi ételekkel színesíti a belvárosi kínálatot. Az étlapról és az enteriőrről is a letisztult, fiatal Ázsia köszön vissza, ahol egyszerre tisztelik az évezredes hagyományokat és emelik be a modern elemeket. Épp ezért érdemes megkóstolni olyan klasszikusokat is, mint a rizstésztával tálalt kuay tiew tom yum levest vagy a pad thai tészát, hiszen ezeket a jellegzetes ételeket is új oldalukról ismerhetjük meg. Bár a vietnámi és thai konyhára nem jellemző az alkohol, más italkülönlegességek annál inkább: limonádék, coolerek és kávék egyedi variációit találhatjuk az itallapon. A ház „signature” limonádéja, a cam quí például fahéjas-narancsos ízű, és még a szirupot is házilag készítik hozzá. A quí jelentése egyébként kedves, becses, amiről meg is bizonyosodhatunk, ha ellátogatunk a keleti pagodát idéző étterembe.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Shopping

V26 Képregénybolt

?>

A képregényekért rajongók száma ugyan nem nagy, de azért még mindig akad rá vevő, sőt az Újlipótvárosban lévő V26 saroküzlet a kis, de annál lelkesebb tábor számára minden igényt kielégítő módon kínál mindenféle képregényt.

Gasztró

Meron Budapest

?>

A Podmaniczky Frigyes tér és az Arany János utca környéke megújult

Gasztró

Szabad Új Hely

?>

„ Vagány vegán konyha a Csarnoknegyedben

Gasztró

SZÚP

?>

A Szilágyi Erzsébet fasor elején a SZÚP nevű levesező vitamindús és egészséges leveseivel éppúgy kielégíti a közeli általános iskola diákjait

Neked ajánlott

A