Keresés EN

Az Óbudán található Pipacs Pékséget három jó barát alapította: Máté, Marci és Ádám Franciaországban ismerkedtek meg, hazatérve pedig elhatározták, hogy a kint tanultakat a magyar közönség elé tárják. A csapat azóta jócskán átalakult, de az organikus szemléletű pékség célkitűzése nem változott. A Pipacsot az teszi különlegessé, hogy semmilyen más péksüteményt sem készítenek, csak különböző kenyereket és egy kis adag bagettet, de azokat elég hamar el is kapkodják. A finom pékárukat szombatonként a Csörsz utcai Biopiacon is megvásárolhatjuk.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

Tantuni House

Aki a gíroszt szereti, az minden bizonnyal szeretni fogja a tantunit is, az autentikus török street foodot, amelynek Budapesten a Tantuni House az otthona.

Gasztró Szponzorált

ARAZ étterem

Az ARAZ éttermet Budapest bohém negyedében, a Dohány utcában találjuk, ahol egész évben változatos, ízletes heti menüvel, szezonális gasztronómiai különlegességekkel, egyedülálló borvacsorákkal és sok más érdekességgel várnak minket.

új hely

Quentin′s Burger

A Ferenc téri Quentin′s Burger azok kedvence lesz, akik imádják Tarantinót, a klasszikus hamburgereket, na meg a 90-es éveket. A hely alapítói odavannak Tarantino filmjeiért, és igyekeztek az enteriőrben is megmutatni azt.

Éjszakai élet Gasztró

Craft Head Brewpub & Bistro

A Craft Head Brewpub & Bistro egy olyan hely, amely kis és nagy társaságokat egyaránt befogad óriási terében. A Rákóczi úton lévő gasztrokocsma annyi asztallal bír, hogy nehezen elképzelhető, hogy itt valaki ne tudjon leülni.

Neked ajánlott

A