Keresés EN

A III. kerületi Lajos utcában található Pastrami Étterem már 2009 óta meghatározó szereplője Budapest és Óbuda gasztronómiai életének. Kínálatuk tükrözi életszemléletüket és gondolataikat a gasztronómiáról, nyitottságukat a nemzetközi konyhaművészet felé, így éttermüket is ezen gondolatok mentén alakították ki. Itt hatalmas nyitott térben, bisztró hangulatban fogadnak minket mindig friss alapanyagokból készült és szezonálisan változó fogásokkal. Az étterem családostul vár bennünket, olyannyira, hogy külön gyerekmenü várja a kicsiket, az emeleten pedig gyereksarkot is kialakítottak. Ráadásul kutyabarát hely, így házi kedvenceinket sem kell otthon hagyni, szívesen látják őket is.

Tipp: Szép időben érdemes a teraszon helyet foglalni egy koktél vagy egy Pastrami jegestea társaságában. 

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

Tantuni House

Aki a gíroszt szereti, az minden bizonnyal szeretni fogja a tantunit is, az autentikus török street foodot, amelynek Budapesten a Tantuni House az otthona.

Gasztró Szponzorált

ARAZ étterem

Az ARAZ éttermet Budapest bohém negyedében, a Dohány utcában találjuk, ahol egész évben változatos, ízletes heti menüvel, szezonális gasztronómiai különlegességekkel, egyedülálló borvacsorákkal és sok más érdekességgel várnak minket.

új hely

Quentin′s Burger

A Ferenc téri Quentin′s Burger azok kedvence lesz, akik imádják Tarantinót, a klasszikus hamburgereket, na meg a 90-es éveket. A hely alapítói odavannak Tarantino filmjeiért, és igyekeztek az enteriőrben is megmutatni azt.

Éjszakai élet Gasztró

Craft Head Brewpub & Bistro

A Craft Head Brewpub & Bistro egy olyan hely, amely kis és nagy társaságokat egyaránt befogad óriási terében. A Rákóczi úton lévő gasztrokocsma annyi asztallal bír, hogy nehezen elképzelhető, hogy itt valaki ne tudjon leülni.

Neked ajánlott

A