Keresés EN

Gasztró

Náncsi Néni Vendéglője

Náncsi Néni Vendéglője régi, tradicionális étterem a nyugodt külvárosban, családi házakkal körülvett zöldövezetben. Előnye egyben a hátránya is, mivel legalább 20 percnyi autóútra esik a városközponttól. Miután egy régi tanyaházban kapott helyet, hangulata is a 16-17. századi vidéki életet idézi fel: belül hagyományos bútorokkal, festményekkel, kívül óriási kerttel, árnyékot adó fákkal és kockás terítőkkel. A Náncsi Néni Vendéglőjének erőssége a hagyományos magyar konyha, de nemzetközi fogásokat is lehet rendelni. Étlapját néhány szezonális fogás és sokféle magyar bor színesíti.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

IN TOWN Hotpot

A kínai gasztronómia sharing conceptjeként ismert hot potjáért nem is kell messzire menni, hiszen a kőbányai Monori Center az egyik legautentikusabb étteremmel mutatja meg a kínai ételek sava-borsát.

Shopping

Judapest Store

Az autentikusan a Kazinczy utcában található Judapest Store egy zsidó tematikájú, Budapestet fókuszba helyező bolt.

új hely Gasztró

David's Kitchen

A belváros legújabb helyére, a David's Kitchenre mondhatjuk, hogy pékség, azonban az nem fedi le teljesen a valóságot. A Klauzál téri üzlet esetében az angol bakeshop sokkal inkább kifejezi azt, hogy itt a remek kovászos kenyerek és pékáruk mellett más is kapható.

Gasztró

Tantuni House

Aki a gíroszt szereti, az minden bizonnyal szeretni fogja a tantunit is, az autentikus török street foodot, amelynek Budapesten a Tantuni House az otthona.

Neked ajánlott

A