Keresés EN

Egy óbudai loftirodaházban található a Lemmïng, amely egy igazi deszkás, metálos kávézó és bagelező. Az alapvetően barátságos és laza hely tele van menő és kissé bizarr tárgyakkal, mint például egy gigantikus mackófigura, a terepszínű és fej nélküli Mária-szobor vagy egy műanyag varjú. Az enteriőr és a hely vizuális elemei egyfelől tisztelegnek a 80-as évek popkultúrája előtt, másfelől pedig a deszkás, metálos, hardcore-os szubkultúrához kötődnek. Mégis egy rendkívül otthonos, kellemes helyről van szó, ahonnan mindig jó érzéssel távozik az ember. A kávézás mellett lehet reggelizni, de egy könnyed ebédet is bekaphatunk például pastramis vagy omlettes bagelt.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

IN TOWN Hotpot

A kínai gasztronómia sharing conceptjeként ismert hot potjáért nem is kell messzire menni, hiszen a kőbányai Monori Center az egyik legautentikusabb étteremmel mutatja meg a kínai ételek sava-borsát.

Shopping

Judapest Store

Az autentikusan a Kazinczy utcában található Judapest Store egy zsidó tematikájú, Budapestet fókuszba helyező bolt.

új hely Gasztró

David's Kitchen

A belváros legújabb helyére, a David's Kitchenre mondhatjuk, hogy pékség, azonban az nem fedi le teljesen a valóságot. A Klauzál téri üzlet esetében az angol bakeshop sokkal inkább kifejezi azt, hogy itt a remek kovászos kenyerek és pékáruk mellett más is kapható.

Gasztró

Tantuni House

Aki a gíroszt szereti, az minden bizonnyal szeretni fogja a tantunit is, az autentikus török street foodot, amelynek Budapesten a Tantuni House az otthona.

Neked ajánlott

A